1dem Tugbaklc aynen normal de sıska zayıfım ama hamilelikte başka güzel oluyor insan yanaklarım doluyor 😀
Deletedmom124 Suranurun_annesi06 ilk gebelikte çok guzellesmistim erkek oldu şimdi tekrar hamileyim bunda da güzelleşiyorum 😂😂😂😂😂🤣🤣🤣 artık nasip bakalım
FSCMK nazliiecemm valla bizim büyükler öyle söyler bende öyle olunca bende onların kafaya bağladım 😂ama aşırı sivilcem var Doğum yaptım 2 ay oldu daha var
nazliiecemm FSCMK bizimkilerde öyle söylüyo zaten😂 herkesin hormonsal degisimleri farkli oluyo ondandir mesela kimisi sivilceli ergenlik gecirir kimisi sivilcesiz onun gibi bisey heralde😂
FSCMK nazliiecemm ergenliktede çok vardı benim şimdide var doktorum hamileyken hamilelikten demişti şimdide strese sinire bağlıyorlar 6 ay sonda ilaç verebilirim diyor
nazliiecemm FSCMK o zaman dediğim gibi bünyeden bünyeye değişiyor ben hiç sivilce görmedim kendimde ama gerçekten streste çoğaltıyor bide dediğiniz gibi kremle sivilcelerinden kurtulan arkadaşım çok oldu
Kizkalesi FSCMK benimkide kız ama ne lekem ne sivilcem oldu bitek ara ara göz altlarım morarıyor oda kansızlıktan sanırım. Senin doğum kiloları ne alemde kız varmı giden 😅
Sumeyye_g Suranurun_annesi06 erkek bebek güzelleştir derler aksine sivilcem vardı dahada çoğaldı birşeyde kullanamıyorum
[silindi] Suranurun_annesi06 benim bebeğim kız. Sivilce falan olması yüzümde kararma da yok ama yüzüm dışında heryeri karardı neredeyse. Göğüslerim, karnım, genital bölgem ve bacaklarımın arkası ta dizlerimin altına kadar. Benim kadar kararan var mı aranızda?
Kizkalesi FSCMK bende öyle sanırım aynı kaderi paylaşıcaz benim kilolar da kalacak 😂 boyun uzundur inşallah ben boydan da kurtaramıyorum tek avantajı kilolarımın tek bir yerde toplanmaması ve tesettüre kapatıyor olmam 😂