Kizlar 36-6 hamileydim bebeğimin kilosu 2.681 doktor fazla dedi eger fazla olursa normal foğum yapamazmışım😐 hesabladi doğana kadar 3.100 olursa iyi de fazla olursa olmaz dedi sezeryan olursun dedi napiyim bebeğim kilo almasin😕
Kilo
_Gunes_ oyle sacma sey olur mu canim sen yemene icmene dikkat ederek devam et bebegin kilosu gayet normal ne yani 3100 kilo ustu bebekler illa sezeryan mi olmasi lazim bence bebegim kilo almiycak diye diyet filan yaparsan bebegin zayiflar Allah kprusun daha kotusu olur
_Gunes_ kg su normal
geldi bana acaba cati muayenesi yaptida ondan mi dar dedi?? Bağzı de lar ne yazıkki sezeryn yanlısı ben 3.800 doğum yaptım
Kumsalinannesii bende sezeryanla dogum yaptim ama hanimefendinin bebegi asiri kilolu degil cok normal kilosu ve 37 haftalim olmus zaten en fazla olsa 3500-3800 olur yani catida bir problem yoksa neden olmasin
Mervezumra catida küçüklük olduğu icin öyle diyor😕
_Gunes_ milletin doktoru 4 kg doğurtuyor dr değiştir bayılıyolar sezaryene
Kumsalinannesii evet çati muayinesi yapti küçükmüş biraz😔 yaşmda fazla deyl 18 o yuzden sezeryan istemiyorum
Mevsimbahar 😂😂😂ben 4 kilonu nasil çıkartiyim😂
_Gunes_ o zaman sezeryani kabul ediceksin kuzum sezeryan da öcü degil spnucta
Şekerli Şeyleri Azalt Takip Et Ama Kilolu Bebekler Sezeryan dr kendini teh.sokmaz Çevrem Hekim Cnm Hakkında Hayırlısı diyet dr görüş
Seymaert Normal 3800 Yapılıyor Neden dersen 300 gr Eksik Oluyor Çünki Usg gr oynuyor
Şuda Var Arkadaşlar 3000 diyelim Doğan bebek 2700 2800 çıkıyormuşşş şiş ödem Oluyormuş
Seymaert Çok Nadirmiş Cnm Bende dedim Doğduktan sonra hep verirmiş şişşiii
_Gunes_ Dr a gittiğimde birebir şahit olduğum şeyi anlatiyim kadın iki doğum yapmış ikiside 3 kg doğmuş başka ebe kontrol ettiğinde normal yapmadın dimi catin basık DİE belirtmiş. 3. Hamileliğinde 4 e yaklaşıyor böyle demişti Dr ne diyecek bilmiyorum demişti kontrole girdi Dr kg su fazla bunu normal yapamazsın sezeryan DİE belirtti olabilir yani canım