Nrtntrn elfkn35 ben ona yapdırdım detaylı ultrasonumu ve harika bir dr. 350 tl ctesi günü yapdırdım daha ve memnunum
Gizem21 nagi bende odemedim bn devlet hastahanesine godiyotum onlarin ablasmali oldugu yerler var oraya gidip ücretsiz detaylı ultrasyona girdim
Ecee elfkn35 kordon tıp merkezinde prof dr sefa kelekci perinatoloji uzmanı ve süper bir doktor sürekli gidiyorum ve cok memnunum kesinlikle tavsiye ederim ☺
Seda9391 Ecee Merhaba! Bana da doktorum orayı önerdi ama 450 gibi bi fiyat söylediler doktorum 350 demişti fazla gibi geldi bize nekadara yaptırdınız fiyatlar değişiyor mu
BahtiyarDeryaVatansever [bilinmeyen] çok teşekkür ederim dualarınıza ihtiyacım var çok canım acıyor düşündükçe aklımı yitircek gibi Allah hepimizin yardımcısı olsun ve bebişlerimizi sapasağlam kucağımıza alalım bi an önce
elfkn35 Nesibe ben özel ata sağlığa gittim Pınar Erkan takibime başladı dün.. bi kağıt verdi Alsancak mr yazıyor kağıtta bir kadının ismi var ama bi kağıda 3-4 tane adamın ismini yazmış bunlara git dedi 🙄
elfkn35 [bilinmeyen] anladım canım acaba özelin uydurduğu gereksiz bişey mi dedim de taramalara para detaylıya para 😂
Zuzu elfkn35 Ben cvp vereyim yine 🙈 mert kazandı ya gittim çok ilgili 45 dk sürüyo,cd vs herşeyi veriyo anlatıyo.350 lira fiyatı da
deletedmom04 Tiredmom doktorun gönderdiği içindir ben de 275e yaptırdım özel doktor mu gönderdi seni dd