Hilaliko ozlmcbnuznoglu canım bende tam 20 haftalıkken post acmıstım aynı senın gıbı 20+5 de ılk hareketını hıssetmıstım 🙈🙈😍😍
Yusufeymeninannesi ozlmcbnuznoglu ilk bebeğimi 23 haftalıkken hissettim bu bebegim.14 haftada ilk olunca anlaşılmıyor
ozlmcbnuznoglu Hilaliko ayy yA maşallah😍😍 darısı bize inşallah baya korkuyorum açıkçası sağlık ocağında aşı bile yapmadılar hareketleri hissetmiyorum diye
Hilaliko ozlmcbnuznoglu her gebelık bır degıl canım kımı cok hareketlı olur kımı daha sakın olur benımkı mesela hantal dıyordum ama megersem plesentanın arkasındaymıs oyuzden az hıssedıyormusum belkı senınkıde oyle ıcını ferah tut
ozlmcbnuznoglu Yusufeymeninannesi evet bişeyler hissediyorum ama ney tam anlayamıyorum herkeste bebek olsa anlarsın şüpheye düşmezsin diyor öyle oluncada üzülüyorum
mermeral ozlmcbnuznoglu canım ilginç geldi bana.hissetmiyorsan kalp atışını dinlemeleri lazım. Ben 23.haftamdayım henüz hissetmiyorum ama kalp atışını dinleyip aşımı yaptılar.
Medine_1992 ozlmcbnuznoglu canım bende aşı olmadan önce sormuştu hissediyor musun diye ben hissettiğim için sorun olmadı kalp atışını dinleyip vurdu aşıyı
ozlmcbnuznoglu mermeral kalp atışını dinlediler var dediler ama aşı İçin etken hareket etmiyorsa dediler canım bende sağlıkçıyım ama sebebini anlayamadım neden öyle dediler
Medine_1992 ozlmcbnuznoglu canım ben 49 ile hamile kaldım ilk gebelikte geç hissedilir dediler okudum hep ama ilk hareketi 17 de hissettim doktor zayof insanların daha cabuk hissedeceğin söylemişti 😘 sende bugün yarın hissedersin benim tekmeler 20 den sonra başlamıştı
ozlmcbnuznoglu Medine_1992 evet benim arkadaşımda baya zayıftı o da cok erken hissetti kayınvalidem de şimdiye kadar hissetmen lazımdı dedi iyice tedirgin oldum 3 Aralık’ta usg ye gircem o zamana kadar hissetmezsem sorarım bakalım ne diyecekler