Sultan2 mehtap5506 Canımmm biz 10 haftalığız senin haftanda olmayı ne çok isterdim bilsen çok korkuyorum ikiz riskli diyo herkes birde yedinci denememde gelen küçük tüplerim bunlar😊🤲🏻
Hacer_ikiz_gebe Barturella bizde 24+1 iz baya hareletlendiler artık darısı 34. Haftayı görebilmeye inşallah
[silindi] Biz de yarın 13 haftalık oluyoruz inşallah. Zorlukları olsa da hamdolsun ileriki haftaları da sağlıkla görürüz inşallah 🥰
Sherylady Cisem-22 ben kullandım ilk 3 ay aktif olarak. Malesef onun yüzünden aşırı kilo aldım bırakmıştım sonra yeniden başlattı doktor 18+2 yim bugun kes tekrar ilacı dedi.
Hacer_ikiz_gebe Sherylady progestanı bende basından beri kullanıyorum ama kilo alımım normal ilk defa duydum progestanın kilo yptıgını
Sherylady Hacer_ikiz_gebe kilo yapmıyor kabızlık yapıyor. Yani benim bünyeme yaptı. Her insanda her etkiyi yapmıyordur heralde. Şanslıymışsınız.
denizadaalpp bnde 4 ay kullandim progestani 5 6 kilo verdim toplam suan 34.hafta 5 kilo aldim geri bnce ilac aldrmiyo
Hacer_ikiz_gebe Sherylady kabızlık yapıyomış evet doktorum söyledi benim progestandan olmadı ama kan ilacından sonra kabız oldum mahvetti beni ona ara verdirdi doktor şimdi normale dönmeye çalışıyom 🤷🏻♀️
Sherylady Hacer_ikiz_gebe iyi ki size yapmamış cidden çok zor bişey ben normalde günde 3-4 kez tuvalete cıkardım şimdi okadar az ki o yüzden kilo artışım oldu. Gerçi ben sigara içen biri olarak sigarayı bıraktığım içinde cok yiyorum o ayrı 😂