ArzuK Nyaman canım ben de çok merak ediyordum henüz dogum yapmadım ama benim şimdiden ufak çatlaklar var kremler geçiriyor fakat emzirme dönemin de ilerleyecegini düşündüğüm için aldım. Açıkçası çok araştırdım mesela bazı yara kremleri var onların içinde de gümüş katkısı var yara iyileştirici özelliği oldugu için bu nedenle direk bu ürünü kullanmak da mantıklı geldi henüz test etmedim ama pişman olmayacağım düşünüyorum tavsiye ederim o acıyı çekmektense denemeye deger inanki🙏
Tgb2310 Nyaman sleepy bezlerde indirimli fiyat üztünden düşüyor herlde bazı ürünleri tek tek ko trol etmek lazım🤷
Nyaman Tgb2310 Aynen canim ekledigim ürunlerin hepsinde olmadi zaten ama yinede dikkatli olun derim fiyat.karsilastirmasida yapin diger.sitelerle
Etzel Serap92 ben de ilk defa sipariş verdim hızlı kargoladılar paketleme güzeldi son kullanma tarihleri de 2021-2022 hep burdan başka arkadaşlar da almış memnun kalmışlar :)
sokomel lohusa sepetinden gecelik pijama ve emzirme sütyeni aldım. çok hızlı gönderdiler ve etiket fiyatlarının yarısına geldi. ürünler de güzel. gecelik pijama almayı düşünüyorsanız kaçırmayın, bugün son günü sanırım.
Semaerdem sokomel canim güle güle giy. bedenini nasıl aldın? Bir beden büyük mü aldın Ayni bedenini mi? bende baktim ama hiç beden kalmamış istediğim modellerde
sokomel Semaerdem kendi bedenimi aldım, bu tarz gecelik pijamalar biraz daha geniş kalıplı oluyor. ben ilk gün gündüz baktım, gece almak istediğimde sabah beğendiklerimin çoğu kalmamıştı. hızlı gidiyor.
Nyaman ArzuK Evet bende duydum gümüsün iyilestirme özelligi oldugunu Bu yüzden direkt Gümüş kapak almayı düşünüyorum krem falan almaya gerek görmüyorum ben de 3 tane markada kararsız kaldım
ArzuK Nyaman canım bak araştır 4 tane marka var piyasa da Yalnış hatırlamıyorsam 2 tanesinde sertifaka var onay var, silvermoon tercih etme sebebim gümüş aylarının 999 olması idi umarım kullanınca da memnun kalırım sen de öyle 🤷♀️🙏
sokomel Ipek1 https://www.lohusasepeti.com/fc-fantasy-654-lohusa-pijama-takimi https://www.lohusasepeti.com/bone-4518-lohusa-gecelik bu iki modelin ekru renklerini aldım.
HasanMutlu HappyMom Hepsi hikaye ben casual air traver sistem bebek arabası hangi mağaza gitsem 2500 tl di bütün internet adreslerinde araştırdım 3 aydır takip ediyordum 1690 tl aldım şimdi efsane indirim diye 2690 tl den 2160 tl diyor aynı araba vayyy beee 😂😂😂😂 ne indirim mış ben daha karlıyım
Gozde_32 Kizlar 100 tl indirim ceki vermis trendyol 355 tl lik alışverişim 255 e geldi baya sey aldim hepsi burada ile kıyasliyordum hep ilk kez trendyol indirim yapmis valla hakkını yemim 🤣🖐🤙 bugün indirim ickn son günmüş ben bebeğim icin gerekli olan seylerin yarısını almış oldu göğüs pompasi kalkanı dalan roxy 4 kilo deterjan 36 tl idi h buradada 45 tl bilginiz olsun kizlar ☺️💐
Gozde_32 Mustela urunleri indirimde trendyolda indirim ceki ile iyi fiyata almis oldum toplu mustela bebek yagida iyiydi