sulehanim Lcw de mobil uygulamada indirim başladı %30 %20 takımlar tulumlar hamile kuyafwtleri uyguna gelio müslinler 15 tle düşüyor bir bakın ☺️
Tgb2310 buemuyar trendyol hesabıma 50 tl tanımlamş cnm hemen değerlendirdim hesabın varsa bi kontrol et bazılarına 100 tl tanımlamş
Anneolmak_ buemuyar hani şuan 1399 dan 897ye inmiş diyorda şişirme değil dimi önceki fiyatı gerçekten 1399 mu?
Deniss59 Suwen de hamile gecelik, pjama takımı ve çok şık dantelli sabahlıklarda indirim var.. yüzde 50.. bnde pjama takımı ile sabahlık aldım 😊
Busragungor E bebekte baby plus göğüs pompası kullanan var mı lansinohla onun arasında kararsız kaldım
Betull61 Aleevvv geçen haftalarda gelen nevresimi ben almıştım çarşafı yoktu ama çok güzeldi ben memnun kalmıştım baya
Aleevvv Kuboos_00 Bugün geldi çok indirimli pamuk diyor ama ben henüz gidemedim çarşafı da var mı dicektim çünkü geçen kampanyada sadece nevresim yastık satmışlardı
Kuboos_00 Aleevvv bende geçen nevresim yastık kılıfı aldım güzeldi bu geleni nerde gördünüz ben internetten takip ediyorum ama görmedim
Etzel Lcw internet sitesinde (uygulamadan girince kampanyayı göstermiyor) iç giyim ve pijama ürünlerinde 1 alana 1 bedava var. Pijamalar, emzirme sütyenleri atletleri hamile külotları hepsi dahil. Ben baya bir alışveriş yaptım çok uyguna geldi.
sokomel Etzel bu bir alana bir bedavada ekstra bir işlem yapmıyoruz değil mi kendiliğinden ikincisi geliyor? :D
Aleevvv Kuboos_00 https://www.a101.com.tr/anne-bebek/hello-kitty-winter-baby-nevresim-seti/ anlamadım var mı
Betull61 Kuboos_00 mağazaya gelmemiş canım bugün ki A101 internet sitesine gelmiş 20 tl yine aynı nevresim ve yastık kılıfı
ArzuK Betull61 canım ben a101 den bebek nevresimi aldım 20 küsür TL ye baktım güzel degil lcw dan İnternet sitesinden 35 TL ye indirimde aldım hatta 30 TL vardı onlara bak bence daha kaliteli yumuşak lcw indirim varken hazır öle al derim