[silindi] Tgb2310 ben iç giyim ve ev giyimi suwenden alıyorum muhteşem ürünleri hepsi yüzde yüz pamuk ve o kadar rahatlarki suwen kullanmaya başladığımdan beri başka marka almıyorum. 👍
[silindi] 📣📣💥💥Kızlar koşun suwen de iç giyim, lohusa+ hamile pijama takimlarinda %50 indirim var kacirmayin derim. Ürünlerinin hepsi yüzde yüz pamuk ben iç giyim ve ev giyimi oradan alıyorum çok memnunum. Bu fiyata bu kaliteyi bulamazsınız. Linki burada 👇 https://www.suwen.com.tr/c/ev-giyim-320?tbanner-bf-evgiyim
Berrygurumi Yenianneadayi2208 bügün geldi kargom,,, çanta o kadar güzel ve kaliteli ki anlatamam, alt açma bezi biberon çantası, kirli çantası (fermuarlı ısı yalıtımlı) dahi var içinde kocaman ve çok kaliteli ben çok beğendim 🥰🥰🥰
Yenianneadayi2208 Berrygurumi güzel günlerde kullanın ☺️ Bir tane de benim edinmem lazım öyle bir çanta 🌸
Serap92 ays_ays aynen bende ona baktım aynı fiyat indiirm yokki 🥺 28 inde black friday indirimi baslıcak mı asıl olan o indirimmi?bilginiz varmı
Serap92 Eymeninannesiii Selin27 trenyoldan mı aldınız ? Bende onu takip ediyorum fiyatları nasıl aldıklarınızın acaba
Eymeninannesiii Serap92 yok hepsiburadadan aldım ben fiyatlar orada daha uygun Trendyol bi tık daha yüksek bebebebek marka çantadan aldım bugün geldi çok güzel bu kadar iyi beklemiyordum 80 tlydi o da nuk emzik 2 tane ve emzik kabı aldım 30 tlydi ıslak mendili filan almadım onları e bebekten alacağım inşallah baby me markası iyiymiş
Selin27 Serap92 trendyoldan aldım 2 şampuan vucut losyonu 2 tane pişik kremi vucut yağı 315 tutmuştu hepsi
[silindi] HappyMom Hepsiburada daki indirimden tüm eksikleri tamamladim ben trendyol once yukseltti sonra indirim gibi gösterdi.. Tüm eksikler bitti oğlumun şükürr ###
Etzel Gmzeahr sachane.com dan aldığım ürünler elime ulaştı. Güzel paketlenmişti, mustela şampuan ve pişik kremi skt 2022 mustela durulama gerektirmeyen temizleme sıvısı skt 2021 :)
Ptrckli Etzel sizden görüp ben de almıştım kargom bugün geldi 2021_2022 skt leri. Allah razı olsun kaç aydır mustela indirimi kovalıyordum 🙈
Tubina hilal89 ben instagramdan mybabyhome adlı hesaptan sipariş ettim, çokta güzel, fiyatı 135₺ kargo dahil.
Tgb2310 Trendyol bazı hesaplara 50 tl kupon yüklemiş hesaplarınızı bi kontrol edin isterseniz silvernurse gümüş göğüs kapağını 107 tl ye aldm tutumlu anne de bile 100 tl ye gümüş kapak yok
Serap92 Selin27 gercekten iyi almışsınz🥰 suan setleri 400 tl trenyolda ayrı ayrı yapınca 235 gibi rakamlarda :) sampuanlar 500 ml mi?
hellotuuba bugün e bebekten bübchen pişik seti aldım bende içinde bebek yağıda vardı hatta boyutları da iyi 67 TL ye düşmüş, normalde tanesi 40 TL civarlarında, iyi denk geldi .🙈
ArzuK Nyaman canım ben aldım trendyol dan silvermoon 999 ayar gümüş kapak standart ebat normal fiyatı 300tl indirimde 156 TL ye aldım tavsiye ederim indirim geçmeden al pişman olmazsın