27_00 Yrnkrm durumu olan alsın valla benim en fazla alabileceğim 500 lira cık . Hem nolcak oda araba buda araba. Onu da sen itiyorsun bunuda😂
Solitoo 27_00 valla ben kendi kendine giden yön değiştiren üstüne benimde yükümü taşıyacak Bebek arabası bulursam belki veririm o parayı😂
ayseenur Yrnkrm bebek arabasını pahalı almak mantıklı gelmiyo çoğu çocuk içinde bile durmuyomuş, kanguru alabilirsiniz ikisini birden uygun fiyatlı alıp kullanmak daha mantıklı geliyo
Sema1994 Yrnkrm bn 3 yil olcesnden tam yatarli bebek arabasi almstm 170 tl ye pahali bsye gerk yk pusetli deil bnmki ama tam yatiyor gayette kullanışlı
Deletedmom099 Yrnkrm bebek istediğimiz zamanlarda denk geldiğim bebek arabaları oluyodu eşime gösteriyodum 1.5 hayatta vermem bi bebek arabasına diyodu şimdi piyasayı öğrendi 1.5 a bebek arabası görünce şükrediyo 😂
Yrnkrm Efuchama vallahi artık kumaş alıp kendim dikecem çocuğa bez falanda almayacam yıkayıp yıkayıp kullanacam bu nedir böyle Allahtan bebeğime yetecek kadar durumumuz var olmayanlar napacak. Git gide eskilere dönüyoruz gibi....
Deletedmom2224 Yrnkrm Yani illa marka bakarsanız tabiki o fiyatlara bulursunuz 😊 biz bebek arabamızı 200 liraya aldık gayet de kullanışlı ve iş görür sırf görüntü için o kadar para vermek bana fazla tuhaf geliyor 😊