Yrnkrm Eşimle bugün dışarı çıktık. Bi bebek mağazasına girdik bebek arabalarına bakalım diye tansiyonum düştü vallahi chicco marka bir bebek arabası 2510 tl 90 kuruşcuktu 🤭🙄 Battık!
Gldane Yrnkrm aynn bende Adana da oturuyorum bir klasik bir mağazaya girdik 1.999 lira dedi bende e bebekten beğendim 899 liraya onu düşünüyorum artık herşey çok pahalı ya
Deletedmom6 Yrnkrm Sanırsın kendimize araba alıyoruz bizi tatile götürecek. 😂 Bizde kucagimizda taşırız bebeklerimizi napalım. Dimi😂
Smsmsm Yrnkrm biz sunny baby saturn plus aldık 949a düşmüştü bi mağazada. Beyaz renkli olunca iskelet kısmı düşmüş fiyatı diğer renkleri 1300 dü. Şuan kiwi city way indirimde hepsi buradada genelde iyi yorumlar var ama size kalmış secim
SedaveSusam Yrnkrm valla şu bebek arabası işi beni benden aldı artık ya çok pahalı ya çok şikayet var
Anka386 Gldane baby plus canyondan bahsediyorsunuz sanırım o tarz travel arabalar yalnızca 6 aya kadar kullanilabiliyormus sanırım bilginiz olsun bende 1 aydır hergun araba arıyorum da internetten biktim resmen. Biraz güzel olanlar aşırı pahalı
Gldane Anka386 artık ben imternetten de bakmaktan bıktım inanın ya benim 9 aylık kızım var ona baston almıştım fakat pişman oldum çünkü kışın hiç kullanılmıyor şimdi de 6 aylık hamileyim mecbur bir tane almak zorundayım ama zor bakmaktan sıkıldım
Deletedmom6 Yrnkrm E yani 😂😂 Bizde azcık erken yürütmeye çalışırız yürüsünler valla😂 Yani eskiden olmasa da şuan hakkaten o kdr çok herşey pahalı ki insan bazen çekiniyor bişeyler bakmaya .Şunu şunu alıcam bile diyemiyorsun korkudan o derece 🙄
Yrnkrm Sema1994 kuzum artık markayı geçtim ben en ucuzu 500 diyor 500ün aşağısı zaten bebek üstüne otursan kırılacak gibi duruyor
Solitoo Yrnkrm bide çok uygunmuş gibi ama efendim Bebek arabalarımız böyle şöyle almamız için sanırsın NASA’ya yolliycaz 😅
Yrnkrm Solitoo ay hiç sorma alt tarafı araba zaten bi süre sonra anneler için market arabası oluyor😂😂😂😂
Solitoo Yrnkrm canım e bebek sitesinde çok uygunları da var bak istersen 1.000lira üstü çok fazla ya gereksiz geliyo bana🙄
Sema1994 Yrnkrm bn 3 yil olcesnden tam yatarli bebek arabasi almstm 170 tl ye pahali bsye gerk yk pusetli deil bnmki ama tam yatiyor gayette kullanışlı
Dkktlbsra Yrnkrm 600-700₺ çok güzel bebek arabaları var hem eski modellerden de değil zaten kullanacağı 3-4 sene oda belki 😊