zelis63 Merve_16 bende sağda çok yoğun ağrı hissetttim doktora gittim dedi büyük abdestini yapabiliyosun sorun olmaz iç karın genişleme yaptığı için çok normal dedi ama tuvaletini yapamıyosan bekleme git hemen
Elifcilerdogan 21+3 üm kızlar iyiyiz çok şükür hissediyorum ama tekmeler cok kuvvetli değil tabiki hafif hafif. Ne zaman artar acaba 😊hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah
zelis63 Elifcilerdogan bizde o artacağı günü bekliyoruz kuzum ama sanırım 24 den sonra artış göstermeye başlıyomus
Elifcilerdogan zelis63 evet inşallah canım 😘doktora da sorduğumda öyle dedi iki haftaya netleşir dedi
Minigim_ zelis63 saniyede atıyor arka arkasına canım normal hareketten ayirabiliyorum birde ben erken hissettim ikinci olduğu içinmi bilmem.10defa falan sanki zıplıyor gibi☺️
Dilarahayal 21 + 4 üm içten bişeyler hissediyorumda elimi karnıma koyunca elime gelmiyor aşı oldum 2 gün önce kolum acıyor duygusalım bugün hep aladım çok alıngan oldum 😒 kızım olcak allah nasip ederse dogurmanında her türlüsünden korkuyorum 😕
zelis63 Dilarahayal bende sabah uykudan uyandım ve ağladım 😅 sonra kendime güldüm değişik duygular içindeyz canm normal hersey bize bazen sinirli bazen durgun bazen iyi geçecek bu günler 🤗
Dilankenger Dilarahayal bende aynı durumdayım . karnın kasılıyor bazen . niye kasılıyor bu diye ağlıyorum . bazen tekmelerinden sonra hemen lavaboya gitme ihtiyacı duyuyorum .niye böyle oluyor diye ağlıyorum . eşim gerçekten bu aralar çok sabırlı normalde o kadar sabırlı anlayışlı bir insan değildi ama bu aralar beni gerçekten anlıyor alttan alıyor . tartışmıyor benimle destek oluyor . onun desteği olmasa daha kötü olurdum Allah ondan razı olsun
pyymamm zelis63 22+6 olduk hareketlerini son bir haftadır net hisseder oldum 😍 genel olarak iyiyiz bir sıkıntım yok çok şükür şimdilik
Dilankenger Zuzi benim hamilelikten önce de vardı canım . doktorumun bilgisi vardı . sadece ağrı kesici tedavi uyguladı o yüzden . ama burada okuduğum kadarıyla magnezyum eksikliği diyormuş doktorlar magnezyum tedavisi ile rahatlıyorlarmış
Mujde- zelis63 Canım çıktım detaylı ultrasondan Allah’a çok şükür herşeyi normal çıktı 🙏🏻 Çok şükür 🤲🏻 Yarım kilo olmuşuz biz 🥰🥰