Dilankenger Zuzi benim hamilelikten önce de vardı canım . doktorumun bilgisi vardı . sadece ağrı kesici tedavi uyguladı o yüzden . ama burada okuduğum kadarıyla magnezyum eksikliği diyormuş doktorlar magnezyum tedavisi ile rahatlıyorlarmış
Mebos _kubranurr_ ben 2 hafta öncesinden anca alabildim pazartesi günü detaylıya giricem inşallah bakalım nasıl mimik prenses
zelis63 Fatma2213 canm eşinin hissetmesi için 30. Haftayı beklemenz lazm sanırım bende sormuştum 30. Haftadan sonra dıştan hissedilebiliyomuş
zelis63 Mebos bel ağrısı normal canm kalçada ağrırmış bendede bir ara oldu ama gecti sonra Son aylar daha sık bel ağrısı bekliyor daha bu başlangç
Minigim_ Hıçkırıklarını falan hissediyorum artık hiç durmuyor resmen ikinci evlâdım olcak nasipse ama sanki ilk mis gibi heyacan oluyor 😊
_kubranurr_ Minigim_ seyreltı gibimi oluyor tam anlamadım ama suan elım karnımda kafası gelıyor avucuma😂
Minigim_ zelis63 saniyede atıyor arka arkasına canım normal hareketten ayirabiliyorum birde ben erken hissettim ikinci olduğu içinmi bilmem.10defa falan sanki zıplıyor gibi☺️