KymetKaplan Cigdematasoy tabiki canım🤗. Melis Mina narin erva buglem eslem esila milay (yaz mevsimi) ahsen ebrar alya mira öykü lina cemre duru
Ardanyal Cigdematasoy Benimde kızım olucak inşallah bizde isim arıyoruz🤗 ama aklımda olanları yazıyım sizede fikir olur😉 💗Elisa, Sara, Nisa, Sevde, Şevval, Alya, Neyla, Nemira, ve Ahlem💗
alewer06 Cigdematasoy isim konusu gerçekten zor ya bebe iki hafta sonra doğacak bende hala tamam bu demedim henüz
Ozgulyuksel Benim kizimin adi ebrar adi gibi olsun kuzum💕dogacak olan kizimada afra,sumeyra,asel,zumra,efdal,duha bunlardan birini dusunuyoruz😅
Ozgulyuksel KymetKaplan anlamida guzel cennetteki irmaklardan birinin adi bal irmagi diye geciyor ama esime bir suru begendiremiyorum okadar isim buldum henuz karar veremedi😁bide elizan var😉
KymetKaplan Ozgulyuksel evet ben de düşünmüştüm onu ama erkek benim ki o yüzden Baran efe olucak hayırlısıyla
YagmurAnnesi Biz 💕ASYA💕 koyacağız gibi görünüyor bakalım 😊 olarak 💕 MASAL 💕 HAZAL 💕 MİNA 💕 DEFNE 💕 NEHİR 💕 YAĞMUR vs. Düşünebilirsiniz. 😊