1elif Gonulasutayy 36+3 2600 kilosu bizim doktorumuzda minnak olcak dedi 3 bulur bulmaz doğana kadar dedi bakalım saglıkla hayırlısıyla gelsin bebişlerimiz🤲🥰
Gonulasutayy Teşekkür ederim herkese en azından kilonun normal olduğunu anladım 🤗🤗bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almak dileği ile
Oznurcevik mehtap5506 benimde 29 haftalık 1500 kg canım doktor ıyi demişti hatta tombigim diye seviyor oglumu🤗❤😄
Lalemm86 Gonulasutayy 34+2 2550 idi 35 oldum bugün öğrenicem beslenmene dikkat et özellikle balık et yoğurt süt aralarda ceviz kayısı incir kurusu başka bişi yapmıyorum
kamileguveloztrk Benim bebeğimde 35+1 de 2352 gramdı normal iri bir bebek değil herkes 4 kilo doğuracak diye de bir şey yok gelişimi orantılı ise problem olmuyor dedi
Cgdmkrkmz Gonulasutayy normal doğum düşünüyorsan bu duruma şükretmelisin bence :) kilolu olması iyi birşey değil tüm planların alt üst oluyor son haftalarda alıyor zaten merak etme
Seda666666 36+3 benim dün kontrolum vardi 2. 700 gr 1 hafta geriden geliyor bana bile.doktor kilosu az diyor.
Thrmt_19 Gonulasutayy 35+5 haftaligiz. 3.050 kilomuz. Doktorum herseyi normal kilolu bi bebek olucak dedi. 3 bucuk arasi dogar dedi.
Akademisyenanne Gonulasutayy benim 33+4’te 2500 gramdi. Doktor haftasiyla uyumlu dedi kilosu icin🤷🏻♀️
Akademisyenanne Gonulasutayy bence fena degil kilosu. Ultrason cihazlari fazla ya da eksik tartabiliyor. Son haftalarda biraz daha toparlar. Endiselenmeyin. Bizimki biraz iri bebek, sizinki normal bence🙈