burcuburcu Fatmanur4242 konyalı değilim ama 2 yıldır burda yaşıyorum 15 haftalık hamileyim medovada şükran hocaya gidiyorum çok memnunum 😊 nerelerde oturuyorunuz kızlar
Betullll Fatmanur4242 Başkent hastanesi Emel Ebru Özçimen'e gidiyorum çok tatlı Güler yüzlü bir Prof 👍🏻
Guloo68 16 haftalık hamileyim konyada gitmiyorum açıkçası aksarayliyim orada gidiyorum doktora aksaraydaki doktorum konyadaki ali acari tavsiye etti.
BsrArif burcuburcu bende Konyalı değilim canım eşimin işi için iki aydır buraya taşındık sekçuklu da oturuyorum bende doktor fikrim Yok iyi mi gerçekden doktor hanım
Fatmanur4242 Selçuklu da oturuyorum. Bende 34 haftalık hamileyim medicana Hastanesi Jule hocaya gidiyorum
BsrArif Fatmanur4242 bende Selçuklu da oturuyorum iki aydır buradayız eşimin tayini dolayısıyla bende medicanaya gittim iki kez özlem hanıma ama hastane çok gereksiz pahalı geldi bana değiştirmeyi düşünüyorum
Minikfasulye Minnakanne koca sitede ayni sehirden birini bulmak benide sevindirdi gercekden 😍😍 hangi doktora gidiyosun
Minnakanne Minikfasulye iş gereği diyarbakırdayım ailemin yanına gelip gidiyorum ama. 🤗 hastaneye de burada gidiyorum. Sen devlette mi özelde mi muayene oluyorsun dogumu orda yapmayı düsünüyordum ama esim ordaki özel hastanelere bile güvenmedigini soyluyor.