Gulmira Deletedmom0810 karnim zaten azcik vardida o yuzden biraz kilo almiş olabilirim e hamilelikte zaten kilo aliyosun normal olarak ...psikolojik nasil çiksinki karnim anlamadim 😊
Deletedmom0810 Gulmira karnın çıkmadığı ve kilo almadığın halde karnın çıkmış gibi hissetmek anlamında ☺️ Genelde ilk üç ay kilo alınmıyor hatta verenler oluyor ben gibi ☺️ Doktorum da genel olarak gebeler 4 hatta 5. Ay sonrasında kilo alır diyor ☺️
Gulmira Deletedmom0810 biz çok hevesli olduğumuz için çikar karnimizda tabiki 😅 çikain ya keyfini çikaralim çok guzel bence 😂
Harvicell Eeddaaa geçen hafta doktorum Koza benziyor dedi bugün gittik ikili test için erkek gibi dedi haftaya gel kesinleştirelim dedi 😂 benim şuan 11+4 ama ultrasonda 12+6
Eeddaaa Harvicell oyyy maşallah kuzucuk ben iyice bekleyeyim diyorum gittiğime göre kesin bişey desinler :))
SevdaTrkl setenay-92 Evet benimde 15+4 karnım çıktı baya 💙 çok zayıftım karnım dümdüzdü belim 60 cm flndı ondan erken çıktı herhalde diyodum bende çıkan varmış işte çevredekiler daha 3.5 aylık karın mı çıkarmış diyorlar sinir oluyorum😐
Harvicell Eeddaaa 12-14 arası yapıyorlar biliyorsun , hayırlısı olsun inşallah güzel sonuçlar alırız 😊
Deletedmom0810 Gulmira öyle tabiki ☺️ Kötü niyetle demedim canım yanlış anlama 🙏🏻 Daha çok minik olduğundan 🙈