Deletedmom0810 Gulmira mümkün değil bunlar tamamen psikolojik üzmek istemem ama öyle bilimsel olarak o bebek daha mercimek tanesi kadar nasıl şişirsin sizi☺️
Gulmira Deletedmom0810 karnim zaten azcik vardida o yuzden biraz kilo almiş olabilirim e hamilelikte zaten kilo aliyosun normal olarak ...psikolojik nasil çiksinki karnim anlamadim 😊
Eeddaaa setenay-92 bişe olmaz ben çok memnunum iyice çıksın hatta hamile olduğumuz belli olsun yavvv 😂😂
setenay-92 Deletedmom0810 yok hiç inmiyor sadece göbek var bildiğin hamile karnı ama çok erken gelıyor bana ya ☺️
mrv_mert_15 Eeddaaa izlediğim videolara göre 6 ve 7 haftada bile baya belirgin olanlar var. Vücut yapısi sanırım 😊
Zeyzey90 mrv_mert_15 Videolar vs izledikten sonra kendini bi yoklar ya insan , belki psikolojik olarak size şiş geliyordur🙏🏻 Yoksa mümkün değil annesi o daha kesenin içinde bir mercimek🤗
mrv_mert_15 Deletedmom0810 genital bölgem şişti kiloma bakıyrm aynıyım. Bazı gebelik programlarındada 5. Hafta için karnını biraz çıkmış olabilir diyor.
Deletedmom0810 mrv_mert_15 benim doktor 20. Haftada belirginleşir dedi canım benim de ara ara şişkinlik oluyor ama sonra yok oluyor öylelikle anladım şişkinlik olduğunu 🤭
Zeyzey90 Seymasezer Ne güzel, bence karnın geç çıkması güzel bişey avantajlı yani☺️ Erkenden kocaman olmaya ne gerek var fit kıyafetleri azıcık daha giyebileyim diye bakıyorum ben😄
mrv_mert_15 https://youtu.be/8N9wB8t67qE video açılıyormu bilmiyrm ama benimde bu şekilde hafif bir çıkıntım oldu. Aslinda bebekten değil şuan rahim greyfurt büyüklüğünü aldıgı için şisiyormuş
Harvicell Eeddaaa bende 69 ile hamile kaldım 11+3 şuan 71 kiloyum ve pantolonlarım kapanmıyor. Çünkü eskiden göbeğimi biraz çekecekte giyiyordum şimdi çekemediğinizden için olmuyor pantolonlarım 😂
Eeddaaa Harvicell ama hen normalde çekmezdim zayıfım yani 50 ile hamile kaldım şuan 55.800 falanım :) cinsiyet için ne zaman gidiceksin
Harvicell Eeddaaa geçen hafta doktorum Koza benziyor dedi bugün gittik ikili test için erkek gibi dedi haftaya gel kesinleştirelim dedi 😂 benim şuan 11+4 ama ultrasonda 12+6
Eeddaaa Deletedmom0810 bende diyorum ki gazdır falan af edersin ihtiyaçları mı gideriyorum ama şişlik hala duruyor resim atabilme şansım olsa atardım sana şimdi aç olduğum halde nasıl :))