ilkgozagrim_ Erkek ismi hazır erkek olursa kesin CENK olucak. Fakat kız ismi için hiç bir fikrimiz yok yardın lütfen 😇🙏🏼__ Ve 8+2 deyim cinsiyeti ne zaman öğrenebiliriz ?
Sghslove ilkgozagrim_ 14. Haftada söyledi benim doktorum canım ☺️ kız isimlerinde de Beliz, Pırıl isimleri hoşuma gidiyor 💕
1figen ilkgozagrim_ 17.hafta da öğrendik daha öncesi doktor emin olamadı 😊 kız için defne duru doğa ve bilge isimleri benim hoşuma gidiyor
Hlal İsim konusunda bende çok kararsızım canm bi türlu karar veremedkk,İkra dedk hiraya geçtik,snra ahsen,beren,beril,Dilay,😁Berrave Senem anlamı iyi deglms ,Serra ya karar verdik oyzden
Musel Fatma-28 banada çok kötü yorumlar geldi oğlum olucak duha zeyd vericem adını ama etrafımdakiler hep zeyd verme duha güzel ama zeyd kötü felan dediler başkasına göre isim vermiyoruz onların ne dediği umrumda değil ve düşündüğünüz isim bence çok çok güzel🥰
Evrem1 Ogrendikten sonra düşünün bence. Önünüzde bir sürü zaman var hemen karar vermek zorunda degilsiniz :)
gurcem ilkgozagrim_ canım ınan benım kızımın ısmı 5 kez degıstı .En son kımseye soylememe kararı aldım(söylemeyenlerı hep kınardım demek varmıs bır bıldıklerı)ben akşın istedım o ne ole ekşın gibi dediler.Zeynep dedık ay eskı ısım bunumu buldunuz dedıler.Ela dedım kımı begendı kımı yıne laf soyledı ve ben sogudum.Boyle olunca sonra bır gun bır ısım buldum esımede ısım bu olacak kımseyede solemek yok dedım.Sonra ınstagramada yzdım (Kızımın ısmını doguma kadar kımseye acıklamayacagım , hı olur ya begenmeyen olursa da kendı yapsın daha iyisini koysun ) dedim.Sanada tavsıyem ♥️ Herkese soyleme ısım bulursan sogutuyorlar
Musel gurcem bizimde aynısı oldu biliyormusun miran istedi eşim herkes kürt ismi gibi dediler daha snra batın dedik allahın 99 adı olduğu için hocaya sorduk doğru bulmadı en son duha zeyd koyalım dedik ona öyle yorumlar aldım ki çocuk seni mahkemeye verir bilmem ne zeyd nedir felan görseniz ağzınız açık kalır 😂😂😂
Minikfasulyeveannesi gurcem Millet ne der diye umursamıyoruz ama her duyduklarına öyle garip itirazlar ediyorlar ki ne isim bakma ne bulma hevesim kalmadı.. Bir de aklımızı karıştırıp karıştırıp çocuk sizin çocuğunuz yine de biz karışmayalım demiyorlar mı 🤦♀️ Delirmemek elde değil 🙄
gurcem Elmiramm 😂😂 bende solemedım herkese ama sımdı cok nadır gordugum bırı olunca soruyor soluyorum , cunku onları bırdaha gormıcem😂 ama cok yakınımdakıler aklımı karıstırıyor dıye solemıyorum
gurcem Musel aaa sana bende yorum yapmıstım ☺️☺️☺️ Yaaa cok utandım sımdı.Ama bak gercekten garıp gelıyor duha zeyd.Ama tabıkı sen bılırsın.Bu ısımde son kararınız mı pekı.Bu arada miran çok hosss bayıldım
gurcem Minikfasulyeveannesi hahahaha dusuncelerımız aynı kuzum bende senın gıbıydım en heyecanlı oldugum seyden soguttular benı.Artık tavız vermek yok akıl vermek ısteyenlere sızde yapın daha ıyısını koyun dıyorum🥰
Minikfasulyeveannesi gurcem Vallahi güzel cevap siz yapın bir tane daha siz köyün 😂 Ayla istedik baya da çok istedik.. eskiymis o neymiş nerden bulmuşuz modern isim mi yokmuş.. Umay dedik bunu Ayla dan daha çok istedik onu da sevmediler sonra dinen caiz olmadığını öğrendik😑 El elde baş başta kaldık😂😂 Siz ne buldunuz bize de fikir olsun😂