Mutlu_anne2 Senoss_shnn benimde öyleydi başta şişkinlik ve gaz oluyor ondan şişiyor katın bir süre sonra normale döner
Minnosannis01 Bebus hayır kusmadım hiç. Sadece domates biberden tursudan tiksindim yiyemedim. Oda yeni yeni geçiyor 13+4 oldum
Minnosannis01 Bebus hep zayıftım zaten. Bi tek hamile kaldığımda şiştim 53 den 56 oldum. O şişkinlkte gitti. 54 üm şuan. Tatlı yemiyorum hiç. Ekmekte az yiyorum ondan zayıfım galiba
Bebus Minnosannis01 ne güzel 😊 bende bi anda iki buçuk kilo aldım moralim çok bozuldu şişkinlikmiş demek
Gulcezeren Senoss_shnn Bünyeden bünyeye deşiyor canım bu durum bende 24+2 haftalık hamileyim ama henüz göbek yok belli bile olmuyor.. İç karınla alakalı biraz demekki seninki darmış
ycllksa Senoss_shnn daha çok yeni büyük ihtimalle gazınız var , ilerleyen zamanlarda çıkıyor karın şimdi çıkması imkansız 🙂
Kubuuu1 Senoss_shnn gazdan öyle oluyor sonra iniyor ☺️ ilk haftalarda ben de nerdeyse şu anki halim gibiydim şu anda 32. Haftadayim 20. Haftalardan sonra çıkıyor genelde bünyemize kilonuza bağlı olarak