Ozgesn Senoss_shnn gaz olabilir 🥰 çünkü 15. Haftada bebek yukarı çıkmaya başlıyormuş doktorum öyle söyledi 16 ve 20 hafta da belli olmaya başlarmış benim ikinci gebeliğim 14+2 yim ilki de erken çıktı bu da erken çıktı iç karnım darmıs ondanmıs 🙏❤️
Senoss_shnn Ozgesn benim çevremdekiler de iç Karnın yoktur ondandır dedi bilemiyorum bakalım hayırlısı 😊
Sesem Aya girdik sağolsun kızım hep içeri içeri büyüyor kendini göstermek gibi bir niyeti yok dümdüz 😀
Kadirvemalik Handekiraz2302 canım integram adresin nedir ? Post silindi. Birbirimize yardımcı olmak varken ne gerek var yani silip duruyorlar nolcak sanki.🤷♀️
Senoss_shnn masalsii gazım yok belirli saatlerde olan bir şişkinlik de değil kasık bölgemden başlıyor şişlik
Ozgesn Senoss_shnn tabi iç karın darsa da olablir ama henüz küçük minnoş 15. Haftadan sonra yukarı cıkıcak ve artık ben burdayım diyecek hayırlısı annesi ❤️
Deletedmom2224 Senoss_shnn Benim iki gebeligimde de çok çok erken karnım çıktı ve asla inmedi büyümeye devam etti 23 haftaligiz ama 7 8 aylık gibi karnım var maşallah hiç bır zaman da gazim olmadı herkesin bünyesi farklı ama gazınız varsa siskinliktir o sonra iner 😊
Deletedmom099 Senoss_shnn 5 haftalıkken göbek çıkmaz canım bende yaşadım onları davul gibi şişiyodu karnım gazdan dolayı o yoksa o haftada bebekten dolayı göbek büyümesi imkansız
Dilaracezik Ya 25. Haftadayım hala göbeğim ufakcık🤦♀️ Hareketli olmasa hamilelik duygusuda yaşayamıyacağım 🙈
Nihal1991 Senoss_shnn bende 32. Haftadayım 30. Haftada insanlar hamile oldugumu anladı iç karnım genişmiş bol giyinim yine anlaşılmıyor😂
SevdaTrkl Senoss_shnn O haftada daha bebek çok küçük canım nokta kadar bir şey çıkması imkansız yani. 15+4 üm daha yeni çıkıyor. Ama ilk haftalarda şişkinlik oluyordu, sabah uyanınca bak karnına dümdüz olur ☺️ Akşama kadar yediklerinden şişiyor gaz oluşuyor falan☺️
Htcblc Benim iç karnim geniş 8 aylik olduk hala 4 aylik gbi karnim ablam benden önce dogum yapti onun karni ikiz bebek tasiyomuş gbiydi dış karnı genişmiş ilk aylarda gaz ve şiskinlikten de cikabilir göbek her insanin bedeni farklilik gosteriyor tabiki
Bebis_89 Senoss_shnn 🤗 nokta gibi bebiş şuanda. senin ki şişlikten benimde öyleydi sonra düzeldi bide kabızlık gaz varsa etkilemiştir daha çok
SevdaTrkl Senoss_shnn O zaman gaz yapıcı besinlerden uzak durmayı dene canım büyük ihtimal çok gaz var çünkü kesede bebekde çok küçük olduğu için onlar şişirmez daha karnını