Bsygt Bsecill suyu bile camda içmesi sağlığı açısından bir faydadır bence canım.. sırf su içse bile tercih ettim. Ama sen bilirsin :)
Kayraymina Bsecill ben nuk cam olanından aldım şok a gelmişti 20 liraya aldım yorumlarıda okudum ıyi yorumlar emzikte aldım oda nuk ikili 15 liraya almıştım soktan
gizemcskn Bsecill canım tek tip emin ol meme reddi yaşamazsın diğerleri valla resmen para tuzağı hepsinden aldım chicco avent nuk ama lansinohu tek geçerim sütü sağıp geceleri vermek için kullanıyorum ben
Bsecill gizemcskn evet inceledim netten dediğiniz gibi anne göğsü gibi duruyor ucu akış hızı felan çok yoğun değil o zaman dimi yani çok hızlı akış olursa kolay geldiği için tekrar meme almıyo diyolar
gizemcskn Bsecill hayır canım anne meme ucu şeklinde olduğu için hemen hemen yakım şekilde geliyor ama benden tavsiye istersen bol bol emzirmeye çalış çünkü ne kadar emerse o kadar sütün olur mecbur kalmadıkça biberon kullanma çünkü ne olursa olsun bir zaman sonra biberona alışır kullanıla kullanıla ucu daha akışkan gelebilecek şekilde deforme oluyor tüm biberonlar içim geçerli tabi bu☺️
gizemcskn Bsecill ve mümkün olduğunca biberonu da kucağında ver senin kokunu alarak emsin yattığı yerden verme ☺️
Bsecill gizemcskn kesinlikle emzirmek anne ile çocuk arasında ki en özel bağ bende emzirmek çok istiyorum ama göğüs ucum yok gibi hani tutamaz felan diye yani temkinli olmak adına bir biberon bulundurmak istiyorum onun dışında dediğin gibi kesinlikle emzirmek gerekli inşallah biberona ihtiyacımız dahi olmaz sütüm olur çocuk güzel güzel emer çok teşekkür ederim çok yardımcı oldunuz gerçekten 😍
gizemcskn Bsecill onun için size tavsiyem aventin silikon göğüs ucu hem yara olmaz hemde bebeğiniz sizi emer rica ederim ne demek 😊
gizemcskn Bsecill ne kadar olumlu düşünürseniz o kadar güzel olur bol su, uyku, ve ben galaktago süt damlası kullanıyorum Allah’a şükür sütüm bebeğime yetiyor ❣️ Hiçbirşeyden korkmayın yardımcı olduysam ne mutlu bana 😊
Bsecill Kayraymina bi bakayım bakalım inşallah vardır en azından emzik olda sipariş verdim avent ama 40 tldi 🤦🏻♀️
Anne1_ Bsecill ben aventin hem küçüğünü hem büyüğünü aldım canim daha kullanmadım ama memnun kalırım gibi cok tavsiye ediliyor
Bsecill Anne1_ evet avent çok tavsiye ediliyor gerçekten bakalım büyük bir bebek markete gidip hepsini inceliycem netten yorum okuyorum ama ordan met sonuca varamadım kimi memnunum diyor kimide memnun değilim diyor
Musal Bsecill kesinlikle chicco kauçuk emzikli cam biberon aldım çevrem tavsiyesi üzerine en sağlıklısı
Bsecill Musal bazen kauçuk çok sert olabiliyor bebek tutamıyot felam diyolar ama sert mi yapısı nasıl
Anne1_ Bsecill eğer alacaksan bugün al hepsiburadada 70 kusur lira ben 120 ye almıştım cok pişmanım keşke bekleseydim fiyatı inanılmaz düşmüş şimdi baktim