Firdevsi Gözğn aydın darısı başımıza canm bide surelerin isimlerinni yazdan çok gaydalı olucak inşaAllah
YarenBeren Leyla9292 Allah razı olsun 🙏🏻Benim büyük yedi küçük bir buçuk üçüncü de yarın 15 günlük oluyor çok zor 😢sizin ki yine dört yaşın da hayırlı doğumlar şimdiden sağlıcakla evladınızı alın kucağınıza 🙏🏻
Terziterazi YarenBeren valla bende 4. Yü isterim böyle doğurursam sizin gibi 😂okuyup inşaAllah okuyup içicem bende
Zeyzey90 YarenBeren Maşallah ne mutlu size💖 her normal doğum böyle olsa kimse korkmazdı heralde maşallah🤗
asyaa15 YarenBeren maşallah canım çok sevindim rabbim saglıcakla büyütmeyi nasip etsin inşallah 😊 darısı da biz hamilelere olsun 😊😇
Aynuradem Kuran-ı Kerim’de “Ha-Mim” ile başlayan 7 sure vardır. Bu sureler: Mü’min (Gafir) Suresi, Fussilet Suresi, Şura Suresi, Zuhruf Suresi, Duhan Suresi, Casiye Suresi, Ahkaf Suresi. 7ha mimle baslayan sureler bunlarmis
Dkktlbsra YarenBeren ne kadar güzel bizede nasip olsun inşallah. Hamim okudum derken hangisini okudunuz birsürü hamim var cevaplarsanız sevinirm🥰
Elestbezmi Hamim sureleri ardarda 7 sure.24. Cüz 466. Sayfada başlıyor 26. Cüz 505.sayfada bitiyor.Sayfalar değişebilir yinede kontrol edebilirsiniz🤗
_tugce YarenBeren Allah analı babalı büyütsün inşallah bu hamim duasını 1 bardak suya 1 defa mı okuyorsunuz onu açıklayabilir misiniz
YarenBeren _tugce küçük bir şişeye okuyun sonra beş litrelik su ile karıştırın bitmeye yakın tekrar tekrar üstünü su doldurup içebilirsiniz ben o şekil yaptım günlük iki bardak içtim
_tugce YarenBeren çok teşekkür ederim haftalardır sancım var ama açılma olmadığı için bekletiyolar inşallah bu sayede açılmamda olur Allah razı olsun
Yadesuu Gözünüz aydın olsun sağlıkla sıhhatle büyütmeyi nasip etsin rabbim Hamim suresi kaç defa baştan başlanılarak okunacak ve son haftalarda mı okunmalı?
YarenBeren _tugce Rabbim yardımcınız olsun inşallah faydası olur 🙏🏻Ben iki doğumda da çok faydasını gördüm çok şükür sizde görürsünüz inşallah