Selam değerli anneler bende doğurdum 😂bu sözü yazarmıyım diye çok merak ediyordum çünkü zaman nerdeyse geçmiyor gibiydi.ucuncu hamileliğim ve iki numara hala bebek di araların da bir buçuk yaş var o kısım beni çok zorladı.Hamilelikte ne mide bulantısı yaşadım ne kusma çok az bir şey mide yanması etki bile etmedi diyebilirim.Gelelim doğum yapacağım güne 😄Annemle kız kardeşlerimle gece konferans yaptık konuşuyoruz ben 39+5 olmustum annem ben sabah geleyim çocuklara bakarım sancın felan tutarsa diye konuştuk anneme dedim belki bu çocuk seni beklemez 😂öylede oldu kızımı uyuttum gece saat bir de yatağa girdim ama uyuyamıyorum. Dakika başı tuvalete gidiyorum nişan geldi mi diye ama ne gelen var ne giden yatağa girdiğim de sancı da değil kasılma gibi iki kızımda sancı dan önce nişan gelmişti ben bunda yine nişan gelecek diye bekliyorum ama gelmedi.sancım da yok denilecek kadar az bir evde dolanıyorum yatağa yatamıyorum. Dedim sabah doğururum kalktım etrafı topladım yatağı mı açtım duşa gireyim dedim duşa girdim az olan sancılar birden kayboldu.Asırı derece midem bulandı ve kustum sesime eşim uyandı ne oldu dedi galiba bugün dogurcamm dedim tamam da sancın yokkk dedi 😂9 kasım cumartesi sabah sekizde bir hastane gidelim dedim ara ara sancı vurup geçiyor du çünkü hastane ye gittik yukarı cıktık nst bağlayalım dediler.Hemsire bana dedi kımıldama 15 dakika bu şekil kalacaksın beş dakika olmadan ebe geldi. Alttan bir bakayım açılmana dedi açılmaya baktı ama yüzünün şekli değişti 😂ne oldu kaç santim açılma var dedim var biraz dedi çıktı iki dakika geçmeden iki ebe bi hemşire içeri daldılar. Nst söktüler kalk kalk kalk diye bağırdı tekerlekli sandalye getirmişlerdi ben yürürüm dedim hayır otur dedi. O sırada da eşim iki kızım kapıdaydı onların yanından konuşturmadan jet hızıyla asansöre bindirdiler.Ne oluyor dedim doğuruyorsun dedi.Nasıl hissetmiyorsun sancını dedi dogumhaneye cıktık direk üstümü indirdiler onluk giydirip çatala cıkardılar damar yolu açıp suni sancı taktılar. 😢bu kısım gerçekten çok zordu açılma 9 santim ama sancı yokkk bebek de yukarda dediler doktorum geldi açılmaya baktı iyi güzel ama bebek yukarda sancı geldikçe burundan nefes al verirken ıkın alta doğru dedi dediğini yaptım .suniyi açtılar. Aşagıya inip ayakta karşılamak istedim Sancılarımı ebe izin vermedi. Yarım saat suni sancı sonun da iki ıkınma da oğlumu kucağıma aldım 🙏🏻Sekizde hastaneye gittim 9 gibi oğlumu kucağıma aldım rabbim sizleri de bir sancı da kurtarsın. Ben doğuma yirmi gün kala hamim duası okunulmuş su içtim yedi hamimi okuyup suyu içince sancısız açılma oluyormus ilk doğumum çok zordu ikinci kızım da da hamim duası okunulmus su içtim hastaneye gittiğim de sancım vardı yirmi dakika da o da kolay bir şekilde doğmuştu. 🙏🏻İnşallah sizlere de faydası olur gönülden inanarak okuyun ve suyunu icin Allah’ın izniyle dogumunuz kolay olur 🙏🏻Son bir ay kala zeytin yağı ile kasıklara ve iç tarafa masaj yaptım dikişim olmadı ikinci doğumum da da yapmıştım yine dikişim olmamıştı.doguma 15 gün kala hurma bol bol tükettim doğuma bir hafta kala yerleri çömelerek sildim 😄sizlerde bunları yapabilirsiniz hepinize kolay doğumlar diliyorum 💕💕