Minigiiiinannesii Mervezumra sen kendini iyi hissetmek icin bebegini dusunmeyerek sureceksen sur arkadasim. Zararli bisey sadece bebege degil anneme de zarari var. Kendi tercihin beni ilgilendirmez
Mervezumra Minigiiiinannesii ne alakasi var acaba cok merak ediyorum binlerce hamile var doktorlar bile hamileylen suruyor birtek sizmi biliyorsunuz herseyinin uyisini sizmi dusunuyprsunuz bebeginizi sacmalamayin lutfen hamilelik bir hastalik d3gildir aurica fikrimi soyledim ben uorumda sizide ilgilendirmez
Minigiiiinannesii Mervezumra canim benim en hamilelik hastalik dedim mi? Suren sursun beni ilgilendirmez diyorum benim dedigim seyi aynen bana soyluyorsun😂 bu arada herseyi ben biliyorum hayatim en iyisini ben biliyorum sen o tatli canini sikma 😘
Mervezumra Minigiiiinannesii hahay cok komiksiniz ya gercekten siz herseyin iyisini bilmeye devam edin😁😁👏
Smnl Ceyo00 ben sürdüm. Sağlık ocağında hemşire ojede sıkıntı yok ama asetonsuz aseton kullansan iyi olur dedi. Valla onu da almadım asetonu yeni almıştım 🙈 ama silince ellerimi bol suyla yıkadım. Fondötene de zararlı diyorlar, onu kullanmadım açıkcası.
Zeyzey90 Ceyo00 Güldür güldür’deki eşofmanlı şevket hocaya soru soranlar gibisiniz😄 Espri olsun diye sordunuz sanırım?
Zeyzey90 Ceyo00 Estağfurullah sizin sorunuzun eline su dökemem de😂 kendi ailemden birisi kendi arkadaşım sormuş gibi cevap verdim aslında “ne alakası var” anlamında