Ebrars Hlal yaban mersini ve sirkeli suyu doktora danışarak mı yaptınız. Bizimle tecrübenizi paylaştığınız için çok teşekkür ederiz.
Hlal Ebrars yokcanim dansmadim yaban mersini zaten hamileler için yarar li sirkede aynı seklde ama ev yapım olmalı bana yengem.onerdi hemşire kendisi zararı olsa onermezdi canm 🤷☺️
MRN-MHR tde_kubra hayır yok diye biliyorum yani ilk hamileliğimde de denedim bunda da denedim çok şükür bır sıkıntı görmedim
Elifdmrylmz tde_kubra bende de önceden düşük riski vardi şimdi de eeken doğum riski var son 4 ay yatacaksin dedi doktor. Ve biraz hareket edeyim hemen kanamam oluyor. Hepsinin başı enfeksiyon demekki
tde_kubra Elifdmrylmz ya çok beter bir şey keşke yatmakla geçse, antibiyotik içiyorum geçmiyor. Burda yazanları deneyeceğim ben inş işe yarar çok dua ederim herkese gerçekten 🙏💕 Kaç haftalık oldunuz ?
Elifdmrylmz Hlal aktardan kuru olarak mi tuketiliyo. Ben taze olacak sandim nerden bulucam bu mevsim de diye geceden beri düşünüyorum ☺ kurusunu sabah 6 7 tane yicez degil mi canim bide yanlış bir formda kullanmayalim
Hlal Elifdmrylmz ay canm yakın olsan ben sana verirdim.ev yapım sirke tamam cnm başla inşallah şifa olur
Elifdmrylmz Hlal Allah razi olsun düşünüp söylemen yeter canim🌹 napalim yaban mersinini deniycem simdilik insaAllahh şifa olur. Önerin icinde ayrica tesekkur Ederim 😘
Hlal Elifdmrylmz yapılır canım ben her karnabahar aldığımda kaynatıp suyunu içiyorum,ve bol.su içmeye özen göster ,sirke elma.sirkesi olcak
Elifdmrylmz Hlal gecen gun koca bir karnabari hasladim suyunu döktüm keske içşeymişim. İcebilirsem deniycam bunu da canım. Ac mi içiliyor tok mu ve kac bardak günde
Hlal Benimki inanlmaz yoğundu doktor seninki su içerek geçecek türden değil dedi ama nasl geçti hayretler icersindeym.bende yaban mersini baya etkiliyms demekki çok sasrdim bende sizinde geçer insallah
Hlal Elifdmrylmz aç tok fark etmez cNm ben öğle yada akşam yemegine yapıyorum onu suyunuda içiyorum yemeden onnce
Hlal Elifdmrylmz eğer zorlaniosan icmede nefesini tut bı dikisde iç canm😌😌 bı bardak içtim geri kalanı da akşam icdim ben,