Tbrk78 Suyum geldi ve acil doğuma alındım. 850 gr bi bebeğim oldu. Küvezde şuan çok korkuyorum neler olacak bilmiyorum
Ronii Tbrk78 allah yardimcin olsun canim,cok zor ne desem bilemiyorum. Sabret,bol bol dua et canim. Umudunu da kaybetme olur mu hersey olacagina varir dirayetli olman lazim bebeğin icin. Merak etme o minik elleriyle hayata tutunacak korkma sakın.
begumseker Tbrk78 allahım yavrunuzu size bağışlasın🙏🏻🙏🏻🙏🏻 En kısa zamanda kucağınıza almanız dileklerimle...
Symnrdlkra Tbrk78 ayy gercekten mi nasi oldu peki nasi dogurdun durumu nasil neler olacak peki cok uzuldum 😔😔
Ylzmeric Canım dua et sadece seninle aynı haftalarda doğum yapmış bi akrabam var . Çok şükür kızı 1 yaşına bastı uzun bi süreç . Ama bol dua ve umudunu yitirme inşallah sağ sağlım alırsın kucağına yavrunu 😞
Cgdmkrkmz Sonuç ne olursa olsun üzülme sakın hayırlısı olsun ikinize de sağlık sıhhat dilerim güçlü ol sabret dua et bol bol 🙏🏼
tgbasaritas Tbrk78 hepimizin dualari sizinle.Yasiycak insallah. Ama sizin guclu olmaniz lazim bebeginizin sutunuze ihtiyaci var. Guclu olun ki sutunuz olsun. Allah sabir versin,insallah en kisa zamanda kucaginiza alirsiniz yavrunuzu🙏🏻🙏🏻
Rubab_2020 Tbrk78 kuzum hiç korkma ben de erken Doğum yaptım 27+6 da zorlu bir süreç ama şimdi cok şükür iyi bugun 22 gün oldu kuvezde geçen günümüz sabır ve bol dua et
Canimoglumkubra Tbrk78 Allah'ım yar ve yardımcınız olsun inşallah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah 🙏
Zeeehra Tbrk78 canim korkma ve Allaha bol bol dua et.. benim gorumcemde 26 haftalik 800 kusur kiloyla dogurmus kizini ve suan 8 yasinda, yasitlarindan hic farki yok ve cok saglikli.. Allahin izniyle senin bebisinede bisey olmayacaktir ve guzel gunler gelecektir❤️
Hilal53 Tbrk78 25. Haftamda bende dogum yaptim şuan 76. Gundeyiz hala kuvezde cikicak insallah gelismesini bekliyoruz sonuc itibariyle cok kucuk dogdu cigerlerinn gelismesini kendi kendine nefes almasini bekliyrz sabirla iyide gidiyor sende sakin korkma dua et bebeginle konus surekli ve sik sık sut sag sakin ihmal etme Allah bebeklerimizi pak temiz birsekilde bizlere kucagimizda evimze gelmeyi nasip edr insallah
Tbrk78 Hilal53 76 gün atlatmışsınız maşallah Allah inşallah en kısa zamanda çıktığını da görürsünüz sizde bende çok zor ama Allah’ın sınavı böyleymiş