Merhaba. 12 saat önce spinal sezeryan oldum hastanede yatıyorum şu an. Süt heme gelmiyormuş o yüzden her fırsatta emziriyorlar bebeği emiyor maşallah ama süt yok o yüzden mama veriyorlar 2 saatte 3 saatte bir hiç korkma olabilir bebek rahatlıyor uyuyor. 2 gün sonda duşa girince gelicekmiş sütüm inş. Omurilik iğnesi hiç acıtmıyor hç hemde stres yapma. Ameliyat sırasında sarsılıyorsun ittiriyorlar falan ama bacaklarında ki sıcaklığa odaklan ve uyuşukluğun keyfini çıkar. Dikilme aşamasında miden bulanabilir öğürür gibi oluyorsun ama kusma gelmiyor ve 2 dk sonra geçiyor. Ameliyat sonrası ağrım oluyor ama öldürmüyor. İlk kalkış evet zor ama 5 adımdan sonrası alışıyorsun 5 adıma odaklan. Zor olucak ama o gece ilk yürğyüşten sonra 1 saatte bir kalk ve yürü. Gazını tutma gelirse her ne olursa olsun çıkar çünkü çok önemli. 3 ü bir arada götür yanınsa kafein veriyorlar zaten gaz çıkarman için. Şimdiden hayırlı olsun. Başınıza gelecekleri kabullenin rahatlayın kasılmamaya çalışın. Şu an iyi ki spinal olmuşum diyorum ameliyat sonrası sersemlik olmadığı için ve her şeye şahit olduğum için. Bir de bebeğe etkisi normal sezeryana göre hiç yokmuş bebeğe geçmiyor yani bu çok iyi bebekte de az ödem oldu o yüzden. Şimdiden keyifli doğumlar 😘