NurEto Edaelaayse eşim geçirdi geçen sene canm en geç 48 saat içinde doktora gitmen lazım 1 ay sonra tamamen geçti eşimin balon şişir pipetle su iç yüz egzersizleri var internette hergün onlardan yap baslarda zorlanıyordu eşim hatta psikolojik olarak çökmüştü ama geçti
Mervemm NurEto bana arkadaşım doktor folikasot kulln demisti hem hamileliği kolayastiriyor hemde hamile kalirsan bebek iyi gelişiyor dedi. Bide canim her seferinde 3 gebelik gecirdim ilkde adetim 5 gun gecikti adet oldum diger ay hamilr kaldim. 2 de adetim 2 gün erken geldi diger ay hamile kaldim. Bu gebeligimdede 1 gün erken geldi diger ay hemen hamile kaldım. Sende varmi bilmiyorum seni burda bayadır görüyorum dua ediyorum hep cunku cok ama cok isteklisin tipki ben ilk gebeliğim kaynetyikden 9 ay sonra hamilr kaldim cok istiyodum o zamnlar
NurEto Mervemm canm 2 yıldır evliyim Bi kaç korunduk sonrada denedik hiç gebelik yaşamadım sadece gecen sene 5 gün geciktim kan verdiğim gün hastalandım normale döndü benim Bi 30 günde Bi 28 günde oluyordu yazında 26 günde oldum erken olarak sonraki aylar 28 gün Bi de bu sene 2 mi 3 gün mü ne gecikti ama hastalandım bilmiyorum valla daha zamanı gelmemiş dedim ama sabrımda tükenmek üzere eşim destek olmasa nasıl katlanırım bilmiyorum klomen kullandım Bi ay o zaman da olmadı bu ay test alım dedim ovulasyon alamadım ocakta elden az miktarda borcumuz var o bitince aşılama yaptırayım diyorum oda olmazsa yapacak bişey yok artık
Dilarasavull44 NurEto bende 1 buçuk yıldır evliyim 8 ay önce düşük yaptm bu ay klomen kulandım ovulasyon yaptm hamileyim ama hiç belirti yoktu kesin adet olucam sandim bu ay çok kişi beni ruyasinda görmüştü adet günümde test yaptm çok koyu çift çizgi cıktı beklemediğin anda oluyo inşallah allah isteyen herkeze nasip eder benim 6 haftalık kalp atışını duymadım daha duyarim inşallah 😘🙏
Mervemm NurEto dha erken canim aslinda bizim icin ama annelik duygusu tatmayo okadar cok istiyorum ki evde böyle bi bebek sesi rabbim hepimize nasio eder insallah . Bende hamileyim ama 2 kayiotan sonra hep tedirginim
Dilarasavull44 NurEto amin inşallah sizi çok iyi anlıyorum inşallah en kısa zamanda nasip eder rabbim 🙏🙏
ceylin4 Merhaba bende sohbetinizi okudum, kizlar bende idrar yolu enfeksiyonu ilacı kullanan duydum hamile kalmak için .. aklinizda bulunsun bazen sarı akinti felan olabiliyor ya 🧡