humanisa humanisa Nur55 hem burdanda bi arkadaşım oldu bir buçuk senelik evliuim daha arkadaşım yok😕☺
Ravza123 Aysnctl güzel mi bizde ordan alicaz heralde kayinvalidem orayı söyledi bakalım bu arada neerde oturuyorsunuz yakınız sizinle galiba 😊
humanisa Nur55 ayn vala ya nasipse birgün ayarlariz tanisiriz cnm kaç haftalık hamielsin senin bebeis ne cnm😍😍
Busucan Kızlar n11de Flipper marka küvet,maşrafa,kova,file set halinde 34 TL 😊 Filesi cok iyi değil ama yine de fiyat olarak baya uygun👍🏻Sonucta cok uzun süre kullanılacak bir eşya değil
Sebla55 Busucan plastık sonucta ucuz olması ıyı bıse deılkı atıl maddedenmı yapılıyo ne bakılmsı lazım
KubraatMacit Fileli olması çok kolaylık yatırıp yıkıyorsun EGM’de pis olan suya değmiyor üstüne ben çıkardığım zıbını koyuyordum üşümesin diye 8 ay kullandım fileyi Birde ilk doğduğunda çok kaygan oluyor derileri file daha güvenli
Dogabebek Aysnctl bende bu konuyu baya bi arastirdim setler 50 ile 80 tl arasinda degisiyor. Babyjem sevibaby ikea ve irak plastik saglikli guvenilir urunler uretiyor tek tek sertifikalarina baktim bu markalar BPA icermiyor. Bebislerimizin sagligi herseyden onemli sonucta 😊
Aysnctl Ravza123 küçükköy benzincisini biliormusunuz orda oturuyorum siz nerde oturuosunuz 🙂 minico da cok guzel ürünler var bide küçükköy meydanda civil mağzasi var ordanda cok güzel seyler bulabilirsiniz 🙂