Aysnctl Merhaba sevgili annişlerr; Bebeğimin nerdeyse herşeyi tamamlandı. Fakat küvet konusunda çok kararsız kaldım. Nerden alsam nasil alsam. File gerekirmi vs. Çok kafam karışık yardımcı olabilirmisiniz..
humanisa Aysnctl nerde oturuyosun. Cnm fileli kuvetler daha rahat oluyor bende bebisime fieli aldim eltimde ondan kulaniyodu çok kulanisliymis cnm hem daha uygunlarida var filelei olanlarinda bence onlardan al eyer fielei alcaksan CNN☺
Firdevssaim Aysnctl kesinlikle fileli almalisin canm set halinde internette bende baktim acikcasi bana pahali geldi 70 80 tl kova masrafa kuvet file nie böyle pahali anlamadim da.
Skrnslmn Aysnctl Firdevssaim A101 e gelmişti küvet seti 3lü 21,5 tl File de 10 civarıydı zaten dışarıda da o civarlarda Ben fileyi bilerek almadım yukarıda kaldığı için bebek üşür diye düşündüm onun yerine üzerinden çıkardığım kıyafetler üzerinde yıkıcam nasipse
Aysnctl humanisa Gaziosmanpaşada oturuyorum. Nerden alicagimi bilmiorum valla heryerde hep degisik modeller var..
crescent_ Aysnctl nette var Baby Jem marka. Onu aldım. Kullanıyorum. Katlanabilir, su tahliye çıkışlı çok hoş bi küvet. Tavsiye ederim. 😉
Ravza123 Aysnctl gop da mı oturuyorsun canım gop meydan da minico varmış orada heo bebek kıyafetleri falan var hersey varmış bende ordan alicam 😊
Firdevssaim Skrnslmn a101e gelenden haberim yokta valla ben magazalarda hic uygun fiata gormedim acikcasi bakalim
Aysnctl Skrnslmn kendi annemde bana file falan alma esyalarini koyarsin dedi de cogu kişide fileyle rahat edersin dedi bilemedim valla
Svcnn Aysnctl kesinlikle file.tavsye ederm cnku tek.yikadgmzda okadar rahtki ccgu tutma sikintmz yok yatrysnz ne guzl rahatca syunu dokuyrsnz sampuanlyrsnz basni filan icne kiyafetlerni koyup yikayin dyrlar ama o sekildede su doktukce kuvete su dolacak file daha rahat
Skrnslmn Aysnctl siz bilirsiniz 10 lira civarı bişey zaten İsterseniz alın ama kendi kıyafetleriyle falan yaparsanız o zaman olmayan birine verirsiniz yada kendi kıyafetleriyle yapınca zorlanırsanız fileyi o zaman alırsınız
humanisa Nur55 nerden aldin cnm sen bende set aldım beşli 60₺ İstanbul arnavutkoye oturuyorum bebek mazalrinda nurtopu var orada vardı uygundu ve her seyide vardı filesi kuvveti masrapa kovası lazimligi☺
Hilall Doğumuna daha varmış biraz bekle a101 geliyor set halinde hem uygun hem güzel oluyor fileyide civilden sevi bebenin filelerinden alırsın ben öyle yaptım 😊 çokta güzel oldu
TugbaLafci Aysnctl canım geçen A101 de gördüm bi tane o kadar kullanışlı duruyordu ki eşime söyledim alalım diye gittik baktık kalmamış ☹☹ O tarz bişey olsa fileliden bile daha kullanışlıydı yatırır pozisyonda bebeğin bacak arasını koyma yeri de vardı 🤦🏻♀️🤦🏻♀️