Mrsd Kumsal_arin1 normal doğum düşünüyorsan egzersiz yap nefes egzersizleri ve squat, hurma ye birde hiç endişelenme çünkü bir bebeğin 41 haftada doğması çok daha iyidir. Erken gelmesine hiç gerek yok 😊 merdiven inip çık yazmış bi arkadaş ama ben bunu önermem çünkü doğumda kullanacağın enerjini başka şeylere harcama asla güzel bi doğum yaşamak istiyorsan enerjini kendine sakla ve seni yormayacak egzersizler yap 🙏🏼
3406044 Derderya bana da doktor yürüyüş yap dedi ama bende yürüdüğüm zaman sizin gibi hissediyorum neden acaba devam etmeden mi 30 haftalık olacaz nerdeyse
Derderya 3406044 bebegin donduyse canm seninde baski yapiodur gunduz pek bisey olmuyo bnde ama aksam sogukta daha cok kasiliyo
Guligul minik_kuzu_ peki 37den sonra baslayinca ne kdr surede etki ediyor? Dogumu ne zaman baslatiyor? Bir kac gun mu bir kac hafta mi? Mesela ben 40.haftayi doldurmak istiyorum ne zaman baslamaliyim bunlara?
minik_kuzu_ Guligul herkesin yapısı farklı olduğu için kimisinde yazdığı gibi akşam kimi 1 hafta o yapısal bi durum isterseniz siz çok sık değil belli aralıklarla bazı hareketleri yapmaya çalışın doğum zamanına kadar kaslarınız yumuşar ve bebeğin geçişi için rahat bi konuma gelir tabi dediğim gibi bunlar hemen olacak değil kişiye bağlı bebek Rahim ağzında bi yere tutunmuştur hamilelik boyu aşağıda olur erken doğum riski vardır en ufak bi harekette doğum başlar bunları bilemem
Eceveannesi Kumsal_arin1 kızımı 38+6 da doğum yaptım normal doğum 40a kadar yolu var cnm birandada acilman olabilir
Deletedmom139 Kumsal_arin1 ben 39+5de dogurdum ve nisanim hastanede sanci çekerken geldi yani herkrse bunlar dogumdan önce gelcek diye bisey yok dogum anında olur
HanifeOkutan FSCMK benim suyum gelmedi 8 cm olunca patlattı. Patlatırken de dedi asıl sancın şimdi başlıyor diye önceden suyun geldiysen iyi sancın olmuştur senin de
zelis63 Kumsal_arin1 canm perine masajı çok iyi geliyomus öZel bölgeye masaj yapıyosun YouTube’dan bakabilirsin
Dera Zehraak aynen benimde ayni 39+2 olduk, tarcin caylari, squat, hurma, yuruyus, merdiven in cik, yer temizligi...daha once arada kasilma oluyordy, artik bi seyim kalmadi 😁 sezeryana dogru gidiyoruz galiba
tugbadm FSCMK maşallah canım darısı bana 36 oldum bende geçiyor bile sıcak suya oturmaya başlıcam benim doktorum çatı muayenesi yapmıyor nasıl olucak hiç bilmiyorum