Evnmrvn Merhaba arkadaşlar. Ayrintili ultrason icin bilgi alabilir miyim devlette veya özelde yaptiranlar bilgi verebilir misiniz ?
42-AySe-07 Evnmrvn Ben salı gün devlette yaptırcam canım inşallah ama nasıl olacak hiç bir bilgim yok ☺️
Karamelek- Evnmrvn devlette de özelde de yaptrdım ikisi de aynı baktı ve aynı şeyi söyledi boş yere para vermiş oldum
Okyanus54 Evnmrvn bn daha dün gittim devletse yaptırdım anlamadım bile girdigimle çıktığım bir oldu bende 15 dik fln sürüyor diye biliyordum
Evnmrvn Yas ben de araştirdim devlette cok kisa bakiyorlarmis. O yüzden ben de özel düsünüyorum. Bilgi verdiginiz icin tesekkur ederim
42-AySe-07 Arkadaşlar bunun için ayrıca randevu almak gerekiyor mu yoksa gittiğiniz dr bakıyor mu bilgi verir misiniz
Okyanus54 42-AySe-07 devlerde bi doktora muayene oluyorsun o zaten sana diyor surdan ultroson günü al diye veya sende diye bilirsin detaylı ultrson için randevu almak istiyorum diye
Mervemm 42-AySe-07 canim once gebe polikliniğinden randevu al orda ön muayne oluyorsun. Onlar sana randevu veriyor. Ben 28 kasimda fakülte gitcem onlar vercek bana randevuyu bu arada kac haftaliksin
Buse62 42-AySe-07 ben devlete gidiyodum doktorum yönlendirdi randevu verdi kendisi bakmıyor yine devlette yaptırdım uzun sürmüyor ama herşeyine bakıyor yine ben memnun kaldım devletten
Oznur_yildiz Okyanus54 direkt detaylı ultrason için radyoloji yada peritonojiden randevu alınabiliyor mu? Ozele gidiyorum ama detaylıyi devlette yapmayi düşünüyorum
42-AySe-07 Mervemm şuan 19+3 canım randevu aldığım tarihte 20+4 olcaz onların verdiği tarihte 21 oluruz heralde 🙂
Okyanus54 Mervemm ben sakaryadayim canım bizim burası ana baba günü gibi acele acele bakıyorlar muayene olmaya bile.iki kişi birden alıyor içeri biri toparlanırken diğerine bakıyor öyle bi durumda bi yer yani
Mervemm 42-AySe-07 kiz ben 14+5 rabdevu aldığım tarih 11 haftalikken muayne olcam 15+5 bana gec kalmissin dedj senin 11 haftada muayne olup detayliya randevu alman lazimdi dediler.. bende doktorum simdi söyledi dedim bide 2 riskli gebeliğim vardi kayip dedim tam raporlarini al gel sana biseyler yaparız dediler
Hacerevgin Okyanus54 göstermek zorundalar aslında herseyini açıklıyorlar devlette yaptirdim bende özel değildi
Mervemm Okyanus54 burdada 2 kisi alıyorlar digerine bakarken o icerde oturuyor tansiyon bakiyorlar bekliyor
Mervemm Okyanus54 yok ya burda fakültede öyle degil ki ben ilk gebeligim riskliydi diye hep detayli ultrasona girdim . Ama su varki hic konuşmuyor doktor sadece raporu yazıyor çıkartıyor