Musel herkesin fikrine saygı duymak zorundasınız. Bi insanı bi insanla eleştirmek kötü veya ayıp değildir. Suriyeli ismi de olabilir. Türk ismi de olabilir. Dinen uygun olması tabiki anne babaların bi görevi artık bu düşünceden sıyrılıp farklı isimler veren insanlar yerine böyle düşüncede kalmanız tabiki çok güzel. Ama sizin yaptığınız şey bi hayvana benzetmek. Aradaki farkı anlayın lütfen. Farkındaysanız kesinlikle seçtiğiniz isme yorum yapmadım. Kopek benzetmenize yprum yaptım. Yani diğer isimleri beğenmiyorum şimdi herkes farklı isim düşünüp dinen uygun olmayan isimler katıyor demek varken neden sizde diğerlerinin size yaptığından daha kötü bi şekilde bi hayvan ismi diyorsunuz. Empati yapın lütfen bi Suriyeli ismi denmesi bile sizi ne kadar uzuyorken -ki Suriyeli ismi kötü bişey değil aksine daha çok Arapça isimler- köpek ismi demeniz hoş mu sizce. Amacım kattığınız ya da katacağınız isme yorum yapmak sizi kırmak üzmek değil bende hamileyim böyle yorumların sizi nasıl üzdüğünü anlayabiliyorum fakat kendi isminize kötü yorum yapılmasına bu kadar üzülürken diğer hamile insanların ya da annelerin kendi evlatlarına koydukları ya da koyacakları isme kopek ismi demek onları ne derece üzer anlamaya çalışın lütfen. Hayırlı sağlıklı hamilelik ve sağlıklı bi doğum diliyorum size. İyi akşamlar 🙏