brcaky Kocaeliye yeni taşındım, pendikte bir doktorum var ama kocaelide kadın doğum için önerebileceğiniz en iyi dr ve hastane hangisidir? (Marmara hastanesi ismail bey dışında)
hunilimom brcaky gölcük aile konakta ahmet coşkan koceli tıp reyhan arpacı medical parkta funda hanım bunlara giden arkadaşlarım var ve çok memnunlar
[silindi] brcaky tuzla Okan hastanesi ferda hanım mükemmel Kocaeli değil ama yakın diye söylemek istedim 🤷🏼♀️
Umutsuz brcaky izmitte merkezde ertan izgiç araştırablirsin ilgili doktor memnun kesinlikle kalırsın birde gölcükte aile konakta mustafa göktan
brcaky hunilimom körfez tarafındayım sanırım en yakın medical park olacak ama mutlaka araştıracağım çok teşekkür ederim❤️❤️
brcaky [silindi] ayy çok teşekkür ederim çok incesiniz biraz uzak ama aklımda bulunsun yine fazla bilginin zararı yok😊❤️
brcaky Esradmr1 konak hastanesi aklıma geşmişti ertan beyi baya övmüşlerdi ama şikayet var a bakınca hastane hakkında baya kötü yorumlar yapmışlar yine de bakacağım teşekkür ederimm❤️❤️❤️❤️
Kturan Mrlgncl golcuk aile konaktaki doğum ücretlerini biliyor musunuz.en son sorduğumda 2300 dü.ama zam gelmişti son halini soramadım?
Mevr brcaky Konak hastanesinin dibinde oturuyorum ama hastane şikayetlerini okuyunca ben de vazgeçmiştim. Cihan hastanesinde Ahmet Doğruöz e gidiyorum kesinlikle tavsiye ederim. 32.haftaya girdik 4.haftadan beri ona gidiyorum gerçekten çok Bilgili ve ilgili bir doktor 🤗