GkhanEbruzbay Hezalsukran herkesin farklı oluyor demek ki kuzum gene de yarın doktorumu arayıp Bilgi alırım teşekkür ederim 😘
SerapUGR Suheda başla başla mutlaka doğumda kan kaybı vs çok olabiliyor. Benimde günde 2taneye çıkardı doktor sağlıkla kucagımıza alalım inşallah bebişleri 🙏😊
ggzmkrcc GkhanEbruzbay ben kullanıyorum kapsül olanı 20. Haftada yazdı kanım 11 e düşmüş diye cok dusuk olmasa da basla dedi içiyorum
GkhanEbruzbay ggzmkrcc anladım canım bende içiyorum da zorla işte 😏 kapsülü yutamıyorum içindekileri ağzıma atıp öyle içiyorum
GkhanEbruzbay ggzmkrcc internetten araştırdım o hapı yutmakta zorlananlar o şekilde içebilir yazıyordu ama çok fazla da inanmamak lazım yarın doktorumu arayıp sorucam
alewer06 GkhanEbruzbay bende iki haftadır bunu içiyorum aşırı ödem yaptı bende 2 haftada 7 kilo almışım bıraktım hemen belki ilaçtan değildir bilmiyorum ama doktora gidene kadar içmemeye karar verdim sizde de yaptı mı bu tür etkiler
GkhanEbruzbay alewer06 ben daha yeni kullanmaya başladım canım 3 gün oldu henüz öyle şeyler yaşamadım kilo mu aldırıyor acaba çünkü 3 hap karışık ya içinde folik asit b12 vitamin falan
ggzmkrcc GkhanEbruzbay alewer06 şahsen bana yapmadı 2 haftada 7 kilo cok fazla beslenmenize dikkat etmelisiniz bende 1 aydır kullanıyorum 1 kilo aldım
alewer06 ggzmkrcc canım 37. Haftadayım ben şimdiye kadar toplam aldığım kilo 7 8 kiloydu beslenmeme dikkat ediyorum etmesem bile 2 haftada 7 kiloluk ne yemiş olabilrim ki 😂 bence kilodan çok ödem yapıyor
ggzmkrcc alewer06 haftandan kaynaklı olabilir bebek almıştır ödemin de olmuştur tabi son haftaların olduğu için😊 az vaktin kalmış nasıl olsa yarısından çoğu gidecek 😊
ece123 GkhanEbruzbay canın benim o hapı bende kullanıyorum.Bende zorlanıyodum içmekte hemşire arkadaşıma sordum içini açsam olurmu diye ama bana o kapsülün bağırsaklarda çözüldüğünü söylemişti o yüzden kapsülle içmemi söylemişti ama sen yinede doktoruna bi sor 😊
ikizannesiFilizkaradogan GkhanEbruzbay ben kan degerlerim oldukça yüksek ama Dr doğuma kadar kullanacaksın dedi 😏😞
Sukran34 18 haftalik hamileyim benim de kanım düşük doktorum bana da senin kullandığın haptan verdi kapsül şeklinde bu hapı hamileler kullanabilir bir sıkıntı olmaz dedi yutmakta bende zorluk cekiyordum,kullandikca yutmak kolaylaşıyor.
GkhanEbruzbay Kızlar doktoruma sordum içini açıp içebilirsin dedi hatta yarım su bardağı portakal suyunun içine at öyle iç daha çok faydalı olur dedi bilginiz olsun eğer yutmakta zorluk çekerseniz 🤗