ggzmkrcc GkhanEbruzbay ben kullanıyorum kapsül olanı 20. Haftada yazdı kanım 11 e düşmüş diye cok dusuk olmasa da basla dedi içiyorum
alewer06 GkhanEbruzbay bende iki haftadır bunu içiyorum aşırı ödem yaptı bende 2 haftada 7 kilo almışım bıraktım hemen belki ilaçtan değildir bilmiyorum ama doktora gidene kadar içmemeye karar verdim sizde de yaptı mı bu tür etkiler
ece123 GkhanEbruzbay canın benim o hapı bende kullanıyorum.Bende zorlanıyodum içmekte hemşire arkadaşıma sordum içini açsam olurmu diye ama bana o kapsülün bağırsaklarda çözüldüğünü söylemişti o yüzden kapsülle içmemi söylemişti ama sen yinede doktoruna bi sor 😊
GkhanEbruzbay Bnarinn bana da doktor tahlil yaptı canım kanın biraz düşük çıkmış dedi tedbir amaçlı vereyim dedi bende onu kapsül ile beraber yutamıyorum gitmiyor boğazımdan kapsülün içindekileri çıkarıp o şekilde yutuyorum bi sıkıntı olur mu acaba
GkhanEbruzbay Suheda ben yutmakta çok zorluk çekiyorum canım ya normal de de hap yutan biri değildim 😏
Bnarinn GkhanEbruzbay boğazıma takılıyordu benşmde bende suya atıp içtim bilmemki nasıl olur. Doktoruna yada ebe ye danış ben yanlış bilgilendirmek istemem.
SerapUGR Ben ilk kapsül gibi kullandım şimdi eczane farklı verdi pembe renk bonibon gibi kapsülsüz ondan alın isterseniz GkhanEbruzbay
Suheda GkhanEbruzbay anladm canm aç yutuyosan zorlanirsin dicektimde valla canm kanında dusukse biraz da olsa zorla maya çalış gebelikte kan önemli doğum olacak sonuçta
GkhanEbruzbay EmrahBraYldrm ben 17+4 üm şuan başladım canım ama herkes de bir olmuyor diye biliyorum ben bide kanın normalse zaten vermez
GkhanEbruzbay Suheda aynen canım bende o yüzden bi şekilde yutmaya çalışıyorum işte mecbur doktor çok düşük değil ama gene de tedbir amaçlı vericem dedi bide kanı sabah aç karnıma verdim ondan da düşük çıkmış olabilir sonuç
Suheda SerapUGR ben 20ye girdim canm doktor bunu vermis bu hafta baslicam artik bakalim normalde 14 15 olurdu kanım hep şımdı 12ye düşmüş basliyim hemen ilaca dedim 4.ayda vermisti doktor da iste ben hemen baslamadm😇
Hezalsukran benimde kanım cok dusuk ben suurp tarzında bole sise sise bi ilac var ferplex diye gunde 2 tane ondan verdi doktorum onu dene canm bende yutamiyorum hap
GkhanEbruzbay Hezalsukran herkesin farklı oluyor demek ki kuzum gene de yarın doktorumu arayıp Bilgi alırım teşekkür ederim 😘
SerapUGR Suheda başla başla mutlaka doğumda kan kaybı vs çok olabiliyor. Benimde günde 2taneye çıkardı doktor sağlıkla kucagımıza alalım inşallah bebişleri 🙏😊
Hezalsukran ayrica kani dusuk olanlar icin daha iyi diye duydum iki kucuk sise bole içiyorsun yinede doktoruna danış
ikizannesiFilizkaradogan GkhanEbruzbay ben kan degerlerim oldukça yüksek ama Dr doğuma kadar kullanacaksın dedi 😏😞