Sukufe Minikmucizemizz bendeeee sıfır belirti ne göğüs ağrısı ne kasik ağrısı adet gecikmesiyle test yaptim
Minikmucizemizz Sukufe bendede öyle aman aman bi gögus agrisi yok anca elimle bastirirsam oyle 😂 Neyse demekki neymiş herkesin ayni degilmis belirti sonraki haftalarda da olabilirmis yada olmazmis yarin test yapicam
Serenty Minikmucizemizz günüm geçince üşüme titreme geldi.onun dışında bilindik hamilelik belirtileri yoktu.
Sukufe Minikmucizemizz evet hep derlerdi göğüs ucu kararır bende hiç değişiklik olma di 9. Haftama girdim hala ayni göğüsler 🤣🤣 iki yıl hep belirti olsun diye bekledim
Dogangunesim Minikmucizemizz hiç strese girme bariz çıkmış testte ama yinede emin olmak için kan ver bu kasette ki ovülasyon olsa dahi çıkıyor kanda iyice çıkar.
Esraozturk92 Minikmucizemizz evet hiç belirtim olmadı birde adet olmam gereken gün normal yine karın agrimi yaşadım olucam diye beklerken üç gün olmayınca test yaptım öyle çıktı
Busimss Minikmucizemizz benim de hiç belirtim olmadı bu gebeliğimde bende hiç beklemiyordum. Sadece idrarım çok kokuyordu ve erken uyuyordum onun dışında göğüs ağrım bile olmamıştı yani kasık ağtım da olmadı ☺️ İnsallah hamilesindir
Busraszgn İlk gebeliğimde adet günüme 3 gün kala göğüs uçlarım acımıştı ikincisinde öğrendikten uzun süre sonra bile hiç bir belirtim olmadı
Minikmucizemizz Hepinize tesekkur ederim yarin test yapicam insallah 2 cizgiyide gorurum sizinle paylasirim 🤗❤🥰 Kubra2503 Asya2020 Busraszgn
Kubra2503 Benim hafif hafif kasık ağrım oluyordu bir de vücut sıcaklığım sabahları cok yüksek oluyordu
Asya2020 Minikmucizemizz yanı şöyle adet günüm geldi adet sancım geldi tamam adet oldum dedim pedi taktım baktım olmadık 2. Gün de kan gelmedi 3. Gün de 4. Gün test yaptım çift çizgi canım darısı başına
Ozl3434 Minikmucizemizz ben neredeyse adet olacağım diye bekledim olmayınca bi yapayım dedim bide ne göreyim çift çizgi adet ağrısı vardı resmen kasıklarımda ayırt edemedim adet olacağım diye bekledim adetime iki gün kala öğrendim
Minikmucizemizz Ozl3434 bende ağri filan yok adetime 2 gün var yarin gebelik testi yapicam inşallah çikar dua edin nolur 🥰
Minikmucizemizz Dilarasavull44 gerçekten mi ya inşallah çok heycanliyimm yarin gebelik testi yapicam 🤗🥰