Minikmucizemizz Merak ediyorum herkeste aynı olmaz biliyorum bugun ovülasyon testi yaptım https://imgyukle.com/i/Rrl9ds böyle cıkti daha 2 gun var adete belirtimde öyle cok fazla yok
Ebaki Minikmucizemizz kuzum inşallah hamilesin dir Allah tan hayırlısını dile Bn bilmiyorum ovulasyon testini hic yapmadım ama madem bu kadar heyecanlısın kan testi ver orda hemen cıkar 🤗inşallah hamilesin dir ya 🤲🤲🤲
Fatosbartu Minikmucizemizz canım benimde adete 2 gün var bugün kaset test yaptım cıktı sende yap çıkar canım varsa inşallah hamişsindir 🤗
Merryy Minikmucizemizz ben griptim o sıra hiç bir belirti hissetmemiştim zaten adet olmam gereken gün öğrendim ondan 3 gün önce test yapmıştım negatifti öğrendiğim günde kan değerim 7.4 tü
Dogangunesim Benim 5 yıl olmadığı için beklemiyordum adetim 10 gün geçince kan testi yaptım şans eseri oda öyle öğrendim ama hatırladığım hiçbir belirtisi yok ☺️
Minikmucizemizz Dogangunesim yine strese girdim bugune kadar dusunmemeya calistim bu test beni yine strese soktuu 🤦🏻♀️
Dogangunesim Minikmucizemizz hiç strese girme bariz çıkmış testte ama yinede emin olmak için kan ver bu kasette ki ovülasyon olsa dahi çıkıyor kanda iyice çıkar.
Benimguzelkiziim Ateş bastı iki kere sadece yüzüme ve regl günümde hafif regl ağrısı çektim on saniye beş saniye sürer biterdi
Minikmucizemizz Benimguzelkiziim benimde basimda agırlik var sadece karnimda da sızlama oldu iki kere bukadar baska yok
Gulanelis Canım kasık ağrısı uyku hali bitkinlik halsizlik idrar renginde koyulaşma göğüs uçları değişimi yada göğüslerin tamamen değişmesi kramplar adet olacakmış gibi ağrı bazı kokuların rahatsız etmesi aşerme doymama bas dönmesi falan:)
Momof2child Kuzum Gebelil testi yapsana Ovulasyon yerine Ben hic belirtisiz hamile oldgmu ogrendm zaten eylulde hic test yapmiyordm belirti olmadgndan.adet gecmese bilmezm belirtiler 4den sora balsdi kusma Mide bulantisi ates basma siddetli gogus agrisi ve s
Esraozturk92 Minikmucizemizz evet hiç belirtim olmadı birde adet olmam gereken gün normal yine karın agrimi yaşadım olucam diye beklerken üç gün olmayınca test yaptım öyle çıktı