16 haftalık hamileyim bu saate kadar 1 tane içtim akşam yatana kadar 3 ü bulur .. Bazı günler 5 tane 😕
Her pazartesi bırakmayı deniyorum ..

[bilinmeyen] zararlı biliyorum canım ama bırakamıyorum günde 2 3 tane içiyorum maalesef elimde olan bisey degil 😒

[bilinmeyen] hiç kullanmadım hatta nefret ediyorum ama kimsenin hayatına yorum yapamam evet birazdan hepinizin anneliğini yerlere indirecekler 😂😂

BsraAkarDemir Aynen Bende 16 Haftalık Hamileyim Doktorum Bıraksan Iyi Olur Bebeğe Zararı Olmaz Ama Icmeyen Annenin Bebeğiyle Senin Bebeginin Arasında Kilo Farkı Olur Dedi.

[bilinmeyen] Evet biliyo canım

[bilinmeyen] Bencede zaten hamile olmadan önce kullanyodum bide alıştığın zaman bırakman imkansız gibi bisey oluyo. Etrafımda o kadar içen varki hamileyken çocukları maşallah sapa sağlam 4 kilo altında doğmuyo zaten annem bana hamileykende içiyormuş hiç bi hastalığım yok çok şükür deniyorum bırakmayı inşallah bırakabilirim.

[bilinmeyen] yazıklar olsun nasıl içersin tüüühhh sana😜😜 valla 6bucuk aylık hamileyim ilk öğrendiğimde tiksinip biraktim kokusuna dahi dayanamiyordum ama bu aralar bizim kiz efkarlı galiba canim cekiyor resmen 😂😂 1 tane iciyorum günde

[bilinmeyen] sütü sevmiyorum içemiyorum tiskindim hamile kalınca ama yoğurt yiyorum hazır olmayanindan annemler köyde oturyo koyun yoğurdu yapyo bana sürekli sağolsun ☺😘

[bilinmeyen] kesinlikle öyle herkes tabiki düşünür bebeğini hemde kendinden önce sanki sigaraya tepki gösterenlerin hiç vazgeçemedikleri zararlı şeyler yok allah bilir neler yeyip içiyorlar ne davranışlar yapıolar allah korusun o çocukta bi sorun olacak olsa ne yaparsan yapsan allah verdikten sonra olacak 😏😏

dilarasrbst Stresli olduğunda içmemek elde olmuyo Eşim paket almıyo az iciyim diye sabah işe giderken bırakıyor.

symbsrn aynen canım kesinlikle sigara icmeyip çocuğu bronşitli astımlı olanları biliyorum. Hersey rabbimin elinde icmesek iyi olur ama olmuyo.

[bilinmeyen] Galiba doktorum sigara içmemem için söyledi ☺☺

Ben mesela sigara içmiyorum ama sağlıklıda beslenemiyorum su içemiyorum mesela öğünlerim düzensiz elimden geldikçe herşeyi yemeye çalışıyorum ama ne kadar faydalı oluyor bilmiyorum ama bebegin gelişimi çok şükür gayet güzel ilerliyor kan değerlerimde çok iyi ben kendimden çok allaha emanet ettim onu 🙏🏻🤗

[bilinmeyen] Canım kimse kendini ve bebeğini zehirlemek istemez. Günde 1 paket iciyodum öğrendikten sonra 1 2 tek içiyorum.

Evet simdi hunharca yargilamaya baslayacaklar😱 İrade meselesi ki malesef birakamiyoruz birakmak istemiyor muyuz? Her seyden cok istiyoruz bunu elimzden geldigince azaltiyoruz.kimse bu durum yuzunden bizim Anneligimizi sorgulayamaz.malesef ki sigara icilmedigi halde sorunlu dogan bebekler oluyor yada icildigi halde sorunsuz dogan.Allaha emanet her seyden once bebeklerimiz.Hepimiz saglikla kucagimiza aliriz insaallah🙏🙏😘

symbsrn Şükür benim bebeğim de çok sağlıklı herseyi normal 😇😌

Sağlıklı doğmasıda nasip olsun inşallah 🤗🙏🏻

HazelBaskal Kim ne derse desin onlar benim nasıl anne olup olmadığımı bilemezler sadece yargılarlar. Bırakıla bilse zaten bırakılır 2 tane içiyorum mesela icmesemde olur ama icmeyince strese giriyorum basım ağrıyo oda bebege zararlıyms. Dediğin gibi canım bebeğimiz Allaha emanet kimse olacakların önüne geçemez ☺