symbsrn meyve dedin aklima geldi ben de meyve yeme ozurluyum resmen aklima gelmisken muz yiyeyim bari🙄

[bilinmeyen] kız ben başlarda 2 tane içiyordum sonra çoğalttım allah affetsin ağzıma acı vurasım var 😅

[bilinmeyen] O zaman kınamaya başlayayım 😂 Şaka bir yana keşke içmeseniz canım ama bende sitresli bir dönem geçirdim ve bi tane Sigara içtim çok pişmanım burdan hepinizin önünde bebeğimden özür diliyorum😞

Hamile olduğumu erken gebelik testiyle öğrenmiştim.adetime 6 gün vardı.öğrenir öğrenmez bir daha elime almadım.hamilelikte ağzıma sürmüyorum.doğrunca süt verirken bir iki tane içerim artık.şimdi içersem kafaya takarım evhamlıyım.doğsun içeyim artık napayım 😊

Hamile olduğumu erken gebelik testiyle öğrenmiştim.adetime 6 gün vardı.öğrenir öğrenmez bir daha elime almadım.hamilelikte ağzıma sürmüyorum.doğrunca süt verirken bir iki tane içerim artık.şimdi içersem kafaya takarım evhamlıyım.doğsun içeyim artık napayım 😊

Hamile olduğumu öğrendiğim günden itibaren hiç içmedim hiç aramıyorumda çok değişik hamile olmadn önce 2 saat zor dururdum

Kaç haftalık kızlar siZin

Benim ilk. Kızım sigara ve idrar yolu enfeksiyonundan 26+6 doğdu ama bırakılmıyor herkezde farklı etkisi oluyo mesela yengem 1 paket içti günde 4 kilo doğdu yiğenim kimse kimseyi yargılanamaz şuan bende içmiyorum ama yaşadığın sıkıntıları bidaha yaşamamak için zor tutuyorum hiç içmeyenler için söylemesi çok kolay oluyo

Guloo68 nefsine hakim olup sigarayi birakabilen annelerede saygi duymanizi beklerim... 21 yildan sonra baca gibi sigara icerken ögrendigim günden beri icmiyorum cok sükür... birakamayanlari yargilamam herkes kendisi bilir cocugu icin iyi olani... ama bunu basaranlarada böyle bisey yazmanizdan hoslanmadim... Cok yüksek sekerim cikti ayrica ve insulin kullanmak zorundayim... sizin kücümseyerek yazdiginizi yapmak zorundayim )) cikolata icin aglicak duruma gelsemde yiyemem vazgecmem gereken herseydende vazgecerim...

Ebaa zaten bizim vicdan azabimiz bize yeter diye dusunuyorum bende ogluma hamileyken altinyediyi buluyordu ictigim cok sukir hic bir sikinti olmadi simdi ikinci hamileligim daha az iciyorum hatta midem o kadar bulaniyo ki anlatamam buna ragmen iciyorum biyle iller bisey tiksinmeyi bende cok istedim birakamiyorum malesef keske tiksinsem