Tanem0105 Gsueksbue Ben haftada gittim 5 aylık olana kadar doktorumda hiç öyle birşey söylemedi istediğin zaman gel gör bebeğini dedi çünkü ben 2 defa bebeğimi kaybettim benim gibi bir hastası olsa demek kovardı beni. rahat etmeyeceğini düşünüyorsan değiştir bence
gamzosgamzos Deletedmom0810 tabi katiliyorum canım arkadasta ozele gidiyormus devlete gitse yine sasirmicaz ama yazik gunah bir suru parada veriyordur bu sekil karsilanmasi uzucu Allah inşaAllah karsisina Hayırlı doktorlar cikarsin sahsen ben o doktorun sorumsuzluguna guvenipte devam edemezdim surekli idrar yolu enfksyonum vardi yeri geldi baslarda bile agriyla haftada 1 10 gunde bir gitmek zorunda kaldim ve hic boyle bir tavirla karsilasmadim hatta esim sakasina cok pimpirikliyiz her agrida geliyoruz dedi doktorumda ben boyle sorumlu anneleri seviyorum dedi cok hosuma gitmisti 😀
Deletedmom0810 gamzosgamzos ay okuyunca aynı benim doktorumu yazıyormuşsun gibi geldi 😂 bizimki de aynı böyle bişey aklınıza takıldığında niye aramıyorsunuz o endişeyle randevuyu bekliyorsunuz diye kızar 😂 ve kesinlikle haklısın özele onca para verip o parayla rezil olduktan sonra yazık günah ne gereği var ki devlete gitse en azından devlet der geçeriz ama özelde ekstra farklılık bekliyor insan ister istemez 🙏🏻
Senemufuk Gsueksbue bence kendine uyan bir doktor bul canım tanıdıklarına sor sonuçta paranla gidiyorsun iyi bakılmak hepimizin hakkı
gamzosgamzos Deletedmom0810 aynen oyle ilk doktorumu sirf sahsi numarasini vermiyor diye degistirdim cokta memnundum ondanda ama benim icin cok onemli doktoruma istedigim zaman ulasmak bir kaybim var belki ondandir en kucuk bir farklilikta korkuyorum ve surekli hastaneye gitme sansim yok 1 saatlik yol ters giden birseyler oldumu hemen yaziyorum doktoruma en azindan normal birsey oldugunu duyunca icim rahatliyor Allah hepimizin karsisina Hayirli doktorlar cikarsin ilk yavrumu doktor ihmali yuzunden kaybettim o yuzden doktor secimime cok ozen gostermeye calistim
Deletedmom0810 gamzosgamzos çok üzüldüm ya 🥺 Cennette kavuşursunuz inşallah 🙏🏻 çok haklısınız ve siz ister istemez daha özenli seçim yapmak istersiniz bir daha aynısını yaşamamak arına 🙏🏻 Bu doktorunuzun ilgili olmasına da çok sevindim açıkçası hak ettiğiniz değeri göstermesi çok güzel 😌 allahım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🙏🏻
gamzosgamzos Deletedmom0810 amin canım Allah razı olsun çok şükür şimdi kızımla 33+5 olduk 😍💕 Rabbim kimseye evlat acisi yasatmasin hepimiz sagsaglim kavusalim miniklerimize inşaAllah 🙏😍💕
Byza Gsueksbue saçmalık yani öyle şey mi olur ben nerdeyse her hafta gidiyorum doktorum da hiç bişey demiyo ne zaman görmek istersen gel diyo
Songultombul123 Gsueksbue valla kendi doktoruma her hafta da gitsem sikinti yapmaid baslarda cinseyeti hemen ogrenemeistik sık gitmistim hic sorun yaşamadık. Her sikintim da vhatsaptan konuşuyoruz. Mutlaka doktor degistirn canim
Mordeytoli Gsueksbue valla garip bir yaklaşım. Bir kere sen annesin kendinden önce evladını düşünüyorsun. Doktor bunu anlamalı. İstersen her gün gidersin ona ne yani. Ayrıca o kadar ağrı durumunu söylemene rağmen bilmemesi inan şaşırtıcı
shrbrk peki sorununuz çözüldü mü. sorunlarınızın bi kısmı bendede var. karnim titriyor surekli. rahim ağzında agriyor . sebebi ne ki. gittiğimde bende sorucam ama unutuyorum hep
Deletedmom2224 Gsueksbue siz onun doktor olduğuna emin misiniz nasıl rahimde ki ağrının neyden kaynaklandığını bilemiyorum diyor çok saçma değiştirin tabiki de istersem 10 günde bir giderim ultrasonun bebeğe bir zararı yok ki ben 20. Haftaya kadar nerdeyse her hafta gittim
Emin_e Gun geldi haftada iki kere gittim doktoruma bir defa bile biyle bir seyle karsilasmadim, Allah razi olsun... bir de devlete gidiyorum adamin gunde yüz hastaya baktigi oluyor... Allah insafli ve iyi doktorlarla karsilastirsin herkesi
azveoz Gsueksbue bana da bi doktor İngiltere de kadınlar hamilelikleri boyunca 2 kere ultrasona giriyor vs dedi kavga ettim ağlayarak çıktım. Biz bebeklerimizi merak ediyoruz korkuyoruz insanlar bize böyle küçümser gibi davranıyo
Deletedmom6 Gsueksbue Ayy sinir oluyorum böyle doktorlara sırf fazladan hastası çıkıyor yoruluyor diye zorlarına gidiyo. Benimde doktorum bana aynısını yaptı. Enfeksiyon dan çök fazla ağrım olmuştu zir gitmiştim hastaneye hem randevusuz hasta almıyorlar diye bize sıra vermediler. Eşim ısrar etti zorla gitti . Odaya gittiğimde saçma sapan konuştu ilgilenmedi kan testi bile yaptırmadı. Şimdi aynı hastanede başka doktora gidiyorum ve doktorumu çök seviyorum çök güleryüzlü esprili bir doktor. Üstelik o diğer doktorum küçük bir şehir de yaşadığımız için pek hastane yok ve şehrin en iyj doktoru oydu sözde. Ama şuan artık kimse beğenmiyor.
Busraszgn Kadın doğum doktoru herşeyi muayene edip değerlendiremez kolunun ağrısı kolunun ödemi ne alaka ben hiç anlamadım açıkçası. Benimde karnımda çok aşırı bir ağrı vardı endişeli bir şekilde gitmiştim bebekle alakalı diye adam kontrol etti bebekle ilgili herşey normal bebekle alakalı değil dedi genel cerrahiye yönlendirdi o zaman bende senin gibi kızmıştım ama gerçekten bebekle hamilelikle alakasız bir ağrıymış sonradan öğrendik çözdük. Bence siz doktordan çok beklentilisiniz hamilelik çok sıkıntılı bir süreç ve tedavisi doğum.
Gsueksbue Busraszgn tabikde doktorumdan beklentim olcak kolumum ağrıması doktor ne alaka doyorsunuz alaka. Tabikde kolum odem toplamis hamilelikten dolayı tuz yedigim için bunu bilmesi lazimdi en azindan kontrol etmesi lazimdi beni uyarmasi gerekti ben saglik odağından öğrendim bunlari
Skn23 Gsueksbue bence doktorunu değiştir . Benim doktorum 10 günde bir gidiyordum valla hiçte sorun olmadı . Yani tepkileri de pek hoşuma gitmedi . En ufak şuram ağrıyor desem hemen doktor Olabilecek herşeye bakıyor .