ggzmkrcc Berlin-4570 bende 24 haftalıgım 7 kilo aldım bence kilo alanların kaç kiloyla hamile kaldıkları da onemli herkesin alması gereken kilo bir değil ben 53 kilo ile hamile kaldım 11-16 kilo arası almam normal olan
AytlKandemir Berlin-4570 25+3 hafta 13 kilo ödem var ki günde 5 litre su içiyorum tabi baya bir de tuvalete çıkıyorum genede durum bu bebeklerımız sağlıklı olsunlarda verilir 🤓
Bannesi Ebru4343 26. Haftaya ilk girdiğimde azalma oldu gibi. 2 gündür yine başladı gümbür gümbür futbol oynuyo galiba😂
Ebru4343 Bannesi bırakın oynasın benimde güçlü hareketleri vardı azalma oldu içim rahat olmuyor bu yüzden
Bannesi Ebru4343 Cnm için rahat etsin, bebekler bu haftadan sonra düzenli uykuya geçiyormuş, belki senin bebiş uykucu? İçin rahat etmiyosa yarın bi sağlık ocağına git en azından kalp atışlarını dinlersin rahatlarsın.
deletedmom01 Berlin-4570 bende simdi sağlik ocagindan geldim 2.tetenoz aşımı oldum. 48kiloyla hamile kalmistim 59 kilo olmusum 27+1 gunluk hamileyim 😊
Ebru4343 Hazirana ay evet çok şükür eski haline döndü. Annelik ne kadar tuhaf hep tedirgin oluyor insan 😀