Alparslanmoms Cigdemmcey benim oğlumda çok hıçkırırdı doğduktan sonra ilk aylarındada çok hıçkırdı normal bir durum iyi bir şey ciğerleri gelişiyor bebeğin
Cansu85 Dilayozy içinde bişey hıklıyor işte🤣🤣 büyüyünce hissediliyor. Çok tatlı oluyor, tabi uzun sürünce annelik endişesi kaplıyor insanın içini ama iyiymiş hıçkırması bol bol hıçkırsın minişler gelişsin ciğerler:)
YDE Fdle doktorum hıçkırığın 30/32 arasında oluştuğunu söylemişti. Bu haftalardan önce fizyolojik olarak mümkün değil ciğerler oluşma aşamasında olduğu için. 30 lu haftalarda başlıyor yani panik yapmayın 🙏🏻
30071530 Fdle 29 haftada bende daha anlamıyordum 30-32 arası başladı ve 32den sonra çok fazla hıçkırık olacak merak etme hiç telaşlanma 😊
Fdle YDE iyi bari canım inşallah bende hissederim hıçkırığını hoş benim kızım çok tembel tekmelerini bile o kadar nazlı atıyor ki varla yok arasında hıçkırığını hissettirirmi hiç bilmiyorum
Cansu85 Nigdelianne aynı tempoda 1-2 saniye aralıklarla zıplıyor gibi oluyor :) büyüdüğü için her hareketi çok net anlaşılıyor.
Nigdelianne Cigdemmcey bende aynı aralıkla bi atış hissediyorum kalp atışı hissediyorum sanıyorum demek ki o hıçkırık 🙈😊