kkmbra20 37 haftalık olduk arkadaşlar, dr 1,5/2 cm açıklığın var dedi burda çekme sancını evde çek dedi bende eve geldim sancılarım sıkışıyor tekrar hafifliyor. Suyum ve kanamam yok. Korkuyorum
Sahreyldrm kkmbra20 hayırlı kolay doğumun olur inşallah canım 🙇 ağrıların nasıl tarif edebilir misin? Benim de sabah kalktigimdan beri adet sancısı gibi bı sancı var alt karnımda şiddetli değil ama rahatsız ediyor doğum belirtisi olabilir mi diye düşündüm emin olamadım biz de 37+1deyiz
78Ay_ kkmbra20 sağlıkla kucağımıza alalım inşallah bebeklerimizi. Ben de sabah gittim 3-4 cm açıklığım var nst de ağrı var ama ben iyiyim. Cuma günü doğum yapacakmışsın gibi hazırlıklı gel dedi. 36+1 olduk tedirgin oluyorum ben de küçük diye
Ayperii966 Canım ben 36+6 da doğum yaptım hiç bişey olmadı Allaha şükür korkma zaten korkulacak Bi hafta da değilsin akışına bırak nasibi ne zamansa zaten o zaman gelir sağlıkla kavuşursunuz inşallah 😊🙏
Esmaemenova Ayperii966 canim maşAllah oncelikle bebeginize.. Erken haftada nasil oldu? Küveze girdimi? Bebeğin Kilosuyla ilgilimi bu? Kaç kqdi bebeğiniz? Benimde bundan onceki erken dogum oldu bebek 2 kq di ama yaşamadı şimdi 27 haftaliğim çokşükr şimdilik erken doğum gozukmuyo ama yinede hergunum korku icinde geciyor
78Ay_ Sahreyldrm adet sancısı gibi bel ve kasık ağrın olur dedi doktor. Bebek de bir yerde toplanıyorsa o da kasılmadır nst de sancı olarak çıkar. Karnın çok sert olur. Bu belirtiler varsa istersen bi görün doktoruna için rahat eder
Sahreyldrm 78Ay_ cumartesi gitmiştim bu cumartesi tekrar gideceğim gün almak için ama nst de sancı kasilma çıkmadı ama bebek bazen çok sertleşiyor bugün sırt ağrım da çok ama yine de doğum gibi değil sanki emin olamıyorum ikinci olmasına rağmen hareketleri de canımı acıtıyor
Ayperii966 Esmaemenova canım çok teşekkür ederim benim ilk oğlum 34+5 te doğmuştu 2570 gr doktorlar hep ikincide de erken doğum olabilme ihtimali olduğunu söyledi ama ikinci oğlum 36+6 da 3.70 gr doğdu küveze girmedi çok şükür 😊
78Ay_ Busraars evet 2 gece hastanede yattım 34+3 te. Ciğer geliştirici iğne yapıldı her ihtimale karşı
Esmaemenova Kumru82 evet canim kotu doktorların eline duştüm diyelim. hayirlisi Rabbimden gelen herşeyin başim uste yeru var şimdi 27 haftalik hamileyim bu defa bebeğimi kucağima alirim inşAllah
Edayslm Kumru82 canmm bizde 34+4 olduk nası gidiyo iyimisin karnımın ici cok agrıyo artık bide kaburga agrılarım mhvetti başka bir sıkıntım yok şükür. Kızımıda biraz minnak dogcak dedi seninki nası😍
Busraars 78Ay_ 34 haftaya kadar vurulan iğne etki ediyo diye biliyorum ondan sonrası için gerek duymuyo dr lar benim kızım 35. Haftada kanala yerleşti ama dr. Um gerek görmyorum dedi inşaAllah gerek kalmaz😖