Obsesifk Kivanclimerve iyi demiş ama bi doykorun öyle demeside garip sende deseydin o zaman eskiden ilk zamanlar folik asit alıyorlardı diye
Obsesifk Ominik söyledim balık yağı kullanmak istiyorum diye kullanabilirsin dedi bi ilaç önermedi bende bi yerden alacaktım o yüzden sormamıştım ne önerirsiniz diye
sedaskan Obsesifk kesinlikle doktorunuza sorun cunku arkadaslarin onerdigi bazi haplar mesela "imom" sadece balik hapi degil icinde vitaminler de var. Siz zaten ayrica vitamin aliyosaniz sikinti olmasin sonradan.
Susamtanesii Femix omega en iyisi canım ithal bir ilaç ekstra vitamin de var içinde araştır istersen bana hak vereceksiniz en iyisi 🙂
Handecetin OmePa-Q10 30'lu kapsül 110 tl . 3 Aydır kullanıyorum doktorum hamilelik öncesi takviye için folikasitle birlikte vermişti 1.buçuk aylık hamileyim çok iyi bir ilaç tavsiye ederim 😊
Ceren35 Obsesifk regenesis kullaniyorum bende 45 lira ama bunun yerli olani var makul “balya” bir sor istersen doktoruna yillarca kullandim makul fiyatli baya var icinde doktorun tamm derse
Bgmbgm Obsesifk 35 e kadar kullanılio benim bildiğim şok haftalarda kanamayı artririo galiba ben öle biliyorum oyuzden 35 tek bırakıp doğumdan sonra emzirirken falan kullanilabiliyor
Deryak Regenesis max, karışık vitamin içinde balık yağı da var. Ayrıca krilom var bir de tamamen balık yağı bana doktorum verdi ikisini de
ZeynepKara Obsesifk omegaroyal kullanıyorum içeriğinde havyar yağı mevcut ve bebeğe kilo aldırıyo 30 tablet var fiyatı 96 lira falan galiba sadece balık yağı başka vitamin yok arkadaşlarn önerdiği bazı hapların içinde vitaminlerde mevcut başka ilaç kullanıyosan çakışabilir
Babyboymom Obsesifk cnm balık yağı hiç bir doktorum önermedi bana taze balık ye hapların hiç faydası yok suni birşey nkdr yararlı olabilir, eski ilaç mümessili olarak önermiyorum 😅😅😅
MerveSarikeili Solgar kullanıyorum canım bende Yen’i başladım 115 tl fiyatı. Biraz büyük ama midemi bulandırmıyor ve kötü tat bırakmıyor memnun kaldım . Doktorum 11 senedir kendinin de kullandığını söyledi
CeylinEsila Obsesifk Bu söylediğimi kesinlikle yanlış anlamayın. Vitamin bile olsa doktorunuz önermeden almayın derim. İlaç ismi sorcaksanız bile kendisine danışın.
Obsesifk CeylinEsila burdan öğrenip ona sorucam kullanabilirmiyim diye yarın kontrolüm var tabiiki bilgi vericem ona