ayse1205 Kızlar kız senesi erkek senesi diye bişe duydunuz mu yani bu sene kız senesiymiş ama seneye erkek senesi bebeğin cinsiyeti yani siz duydunuz mu böyle bişe 😀
Sermec ayse1205 canım benve öyle bir sey yok benım bebeğim erkek ve su an cevremde tanıdıgım en az 10 tane hamıle var ve hepsi erkek yanı bence boyle bır sey yok 🙂
Sedos2020 ayse1205 bende bu sene hamile kalanlar ama seneye doğuracak olanların çoğunluk erkek olacağını duydum erkek senesi diyorlar ama ne kadar doğru bilmiyorum doğru olduğunu da düşünmüyorum..
ayse1205 Sermec demi ya böyle şeyler genlerle alakalı yıllarla alakalı değil yani çok saçma geldi ama bunu uzun yıllar önce gene duymuştum hani 😀
Musal Sermec aynenbenimde çevremde bir sürü hamile var ve bir tanesi kız diğerleri hep erkek benim ki de dahil
ayse1205 Iimran bi arkadaşım bu sene erkek senesi bebeğin olursa erkek olur dedi ama saçma geldi yani olmadan cinsiyet söylemek falan
Iimran ayse1205 bende 2020 yılının erkek senesi olduğunu duymuştum öyle demişlerdi arkadaşlarımda hep erkek bebek beklediği için 😊 ben arada çıkıklık yapıp kız doğurucam 🥰
SnmTt ayse1205 valla bu seneye kız senesi diyorlar ama ben kimden duyduysam bebeği erkek. Burda da okuyorum erkek çoğunlukta sanki 🤷🏽♀️ Eğer öyle bi şey varsa da bu sene erkek kesinlikle🤭😀
fadimeozbas @ayse1205 Derler kuzum herkes herşeyi diyor 😄 Bebeğin cinsiyetini erkeğin spermi belirler. Seneyle olsaydı oooo😂
beriliceannesi İlkokulda herhangi bir sınıfa gidin hepsi aynı yıl doğumlu ve içlerinde hem erkek hem kızlar var.
Gizemkara21 ayse1205 Ay olarak söylenir aslında kasım ayı erkek ayı genelde erkek bebek yoğundur aralık ayı kız ayı genelde %80 kız oluyor gibi
Mehsu ayse1205 Rabbim istediğine kız istediğine erkek veriyor böyle seylere inanamıyorum kıza hamile olan arkadaşlarımda var erkeğe hamile olan arkadaşlarım da mantıklı gelmiyor 😊
Deletedmom2224 ayse1205 valla varsa öyle bir şey bence bu sene erkek senesi 😂 aslında ben inanıyorum her sene sanki bir cinsiyet daha ağırlık oluyor ve 2019-2020 bence erkek senesi kimi duysam erkek 🤔