Gozdem Fatmanur4242 32+3 haftalık gebeyim, geceleri benimde çok ağrılarım oluyor , kasıklarımda ve sol tarafta vajene çok ağrı vuruyor sağa sola dönemiyorum o derece 🙁🙁
GokceKaratasAcar Fatmanur4242 iştahsızlığın aksine aşırı yiyorum ve bu da şişkinlik yapıyor yatamıyorum ağrılarda üstüne eklenince uyku haram oluyor 😌
Fatmanur4242 Gozdem 32+3 ken aynı ağrılardan vardı kontrole gittiğim de doktoruma söyledim nst ye bağladılar sancım çıktı alttan muayene etti 2 cm açılmam vardı hastaneye yattım doğumu durdurdular dikkat edin fazla ayağa kalkmayın
Yasss Gozdem Aynısı bende de var çatı agrisimi oluyor doktor demişti bacak arası ağrı yapıyor yürürken sağa sola dönerken bende 32+6. 🙁
Fatmanur4242 Gozdem çok yorulmayın ayakta kalmayın erken bi dönem çünkü. Çok şükür 34 ü gördük bakalım inş dayanır biraz daha🙏
Fatmanur4242 GokceKaratasAcar bende aksine yiyemiyorum. Ağrılar artık hat safhada Allah yardımcımız olsun 🙏
HilalCeylan1 Semaeker kuyruk sokumu bende de vardı 23 haftalarda ama doktorum muayene etti bel fıtığı olabilir dedi eğer aşırı varsa bence bir doktora görün
aysegul1414 bende 34 haftalık hamileyim geceleri sürekli uyanıyorum çok sık wcye gdyorm baskı yaptıkça bebek uyuyamyorm malesef😕
Elfszgn Aynı durum bendede var uyku sıfır rahmde agrı batma bel ağrısı karın agrıları nstye bağlandm sancm cıkmadı ama kasılmam varmıs