Yenianne65 Asya2020 ayrıca 10+3 demişsiniz ona istinaden erik dedim simdi de 15 diyorsunuz anlamadım ki ben sizi
Fdle Berfin_ili 21.haftam da kızımı hissettim 24.haftamdan sonra da karnım birden büyümeye başladı şuan 29+1im kocaman karnım var 😁
Gzde_1 Berfin_ili 17+2 haftalık hamileyim daha yeni yeni seyirme gibi hissediyorum ara sıra 😊 biraz saha sabret
lilayda Yenianne65 yok kiz ne göbeği ben 52 kiloyla hamile kaldim hic göbeğim yoktu 😂 su an 54 kiloyum bu göbek hakketen kocaman bebek yani. Annem için genis degildir dedi darmiş ne demekse...
Fdle Berfin_ili büyür canım merak etme şuan 31 haftalığım inan zorlaniyorum artık küçük kalması daha iyi 😁
KucukAnne538 Berfin_ili Bizde 16+5iz benimde karnım büyümedi sadece biraz alt tarafimda sislik var ve bende hareketlerini 4 gözle bekliyorum ama daha erken diyorlar bana da. Bir de ilk gebeliğim olduğu için biraz daha geç hissedermişim neden bilmiyorum 😏
KucukAnne538 Berfin_ili O bende de oluyor ama hareketleri olduğunu düşünmedim ben kaydığını hiç hissetmedim ama kalp gibi atan şey bebiş hareketi miymiş
catlak_anne Asya2020 kişiye göre değişir canım. Benim iç karnım çok çok dar hemen karnım çıkıyo. 2. Hamilelikte daha çok çıkarmış Doktorum söyledi. 2. Hamileliğimdeyim karnım 4 aylık hamileliğim karnım 6 aylık gibi