Berfin_ili Selam kızlar benim bebeğim 15+6 ve daha oynadığını hiç hissetmedim karnımda fazla çıkmadı sizce normal mi??? Yada aranızda yaşayan varmı
Sema12 Berfin_ili cok normal cnm daha cok erkn benm 2. Gebeligm olmasina ragmen 20. Haftada hssettm hareketlerni , karnm da zaten 20. Haftadnn snra cikti o bird karn ic gensligine gore degisiyor takilma boyle seylere daha wakit war erkn 😉👍
Adagel Berfin_ili günümüz aynıymış canım bende 15+6 haftadayım tek fark karnım 25 hafta gibi 🙈 ama hiç hareket hissettmedim bende normal olduğunu söylüyor çevremdeki deneyimli annelerde ☺️ İlk gebeliğin mi seninde?
Tugceyalin Daha erken canım 20. Haftaya kadar hissetmeyebilirsin. Göbeğinde hemen çıkmaz zaten 25.haftada cıkmaya baslar genelde.
Ebrugunesss Berfin_ili ben 20. Haftada hafif hissetmeye başladım 21 te tekme atmasını hissetim geç olabiliyor ama 20 den sonra hissetmen lazım kesin
Gizem3410 Bende 19 haftalık hamileyim karnım dışaridan nerdeyse hiç belli olmuyor hareketlere gelince böyle pit pit karnımda bişey atıyormuş giibi hissediyorum bazen daha net oluyor 20.haftadan sonra daha çok hissedebilecekmişiz❤️
Asya2020 Ya ben hareket yönünden değil de 10+3 üm karnım çıktı biraz siz 25 de karın çıkar diyorsunuz
Yenianne65 Asya2020 10+3 mü 😳😳 bebeğin daha erik kadar bile değil karnın nasıl çıkmış çok tuhaf ben 20 haftalığım daha yeni yeni çıkıyor
gzmuygn Asya2020 O genellikle hormonsal bir şişlik vücut yapıyor geçicek zamanla benmde öyleydi şimdi 14 üm ama karnım dümdüz 👍🏼 gebeliğin balayını yaşıyorum şuanda çok şükür 😅
catlak_anne Asya2020 kişiye göre değişir canım. Benim iç karnım çok çok dar hemen karnım çıkıyo. 2. Hamilelikte daha çok çıkarmış Doktorum söyledi. 2. Hamileliğimdeyim karnım 4 aylık hamileliğim karnım 6 aylık gibi
Yenianne65 Berfin_ili 20 haftalık hamileyim hala karnım yeni yeni çıkıyor ve hareketlerini daha hiç hissetmedim çok normal yani bebeğin daha küçücük refleksleri bile gelişmemiş hareket edemez ki
lilayda Yenianne65 15 haftaligim gorenler 5 aylik mi diyor hic bir kiyafetim olmuyor. 10 haftalikkenden gebe kiyafetleri aldim Yaniiiii herkes senin kadar sansli degil
Yenianne65 lilayda ay çok tuhaf geçerken acayip şaşırdım ben hayır benlik Birsey değil okuduğum makaleler de de 18 haftadan sonra yeni yeni hamile kıyafetlerine bakın derler bebek olduğuna emin misiniz belki göbek falandır
Emin_e Berfin_ili ben 21. Haftaya gelene kadar karnim hic cikmadi hareketleri de 19 un sonunda cok hafif hissetmistim daha erken bence sizin icin
Yenianne65 Asya2020 ayrıca 10+3 demişsiniz ona istinaden erik dedim simdi de 15 diyorsunuz anlamadım ki ben sizi
lilayda Yenianne65 yok kiz ne göbeği ben 52 kiloyla hamile kaldim hic göbeğim yoktu 😂 su an 54 kiloyum bu göbek hakketen kocaman bebek yani. Annem için genis degildir dedi darmiş ne demekse...