aniseamine13 10 Aralık 🙏🙏🙏🙏🙏 Allah hepimize sağlıklı hayırlı doğumlar nasip etsin evlatlarımızı bizlere bağışlasın
Cookie_the_pomy Bu gün 39+ yız oğlum gelmiyor. Eğer 3 Aralığa kdr gelmezse dayıyacaklar suniyi.... offf.... offf
ZmrtDilaa Bende Varım 2 Aralık 39.2 Dua Edin Kızım O Gün Doğsun Dr. YurtDışından Geliyor 🤲🙏🏻 pazartesi Alıyım Dedi İstemedim Spinal Sezeryan
Leyla9292 20182019 ikinci spinal oldum devlete ama çok kötü geçti onun için pgmdg genel istiyorum özelde olacam yine. Ama herkesin bünyesi aynı değil spinal olup memnun kalanda çok.
Merveyrdm2303 Duuyguum ay bende korkuyorum sorma 🙄 ama herkes yapıyor bende yaparım diye düşünmeye çalışıyorum 😂
Antalyali_07 Bende şimdi gün alacam muhtemelen o tarihe verecek benim de:)))kızıma kavuşmak için heyecan yapıyorum bende
Melektrk Merveyrdm2303 biizim planlı sezaryen değil ama 40. Haftamız 6 Aralık'ta doluyor bakalım Paşa'mız ne zaman gelmek isteyecek 🤷😂😂❤️
Ozgeozcanbora Merveyrdm2303 bnmde 4 aralık heyecan yüksek rabbim hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin